marcysia_mati
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz nie bierzesz luteiny i magnezu ? ej to ja tez nie chce . Mam w srode lekarza to bd 34.3 to moze faktycznie tez mi pozwoli odstawic . Ostatnio mowil ze w 36 tyg . Moze chodzilo mu o skonczony 35.0 nie 36.0 [emoji41][emoji41][emoji41]
Dziś na obchodzie lekarka mi powiedziała, ze na ostatnim usg w czwartek moja młoda ważyła 1990 gram Jeśli to prawda to nie jest zle
Moja dziś tez od rana szalała, na Ktg to strasznie, tętno do 180 jej dochodziło. Teraz już jest spokoj w brzuchu wiec pewnie śpi.
Pogoda jest depresyjna, mi się tez spać chce.
Marcysia, będę jutro mocno trzymać kciuki za twoje usg
Kathleen, to znaczy,ze Ty cala dobe pod ktg bedziesz podlaczona? Opowiedz, jak to wyglada w praktyce? A co w ogole mowia u Ciebie o rozwiazaniu?
Moj Maly tez dzis jest bardzo aktywny. Wlasciwie to od wieczora. Az zdarzylo mi sie pare razy syknac z bolu, a przeciez wcale taki wielki nie jest,bo to dopiero 28 tc. Tak mnie kopnal, jak zasypialam,ze obudzilam sie w pelnej gotowosci ;-)
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom