AgaBabajaga
Fanka BB :)
Mi tez już kilku lekarzy mówilo, ze sterydy podaje się do 32 tygodnia ciazy i ze działają około 10 dni, max 2 tygodnie. Po tym czasie jest tak jakby się w ogole sterydów nie dostało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam aplikatora do luteiny. A wiecie co mi na ostatniej wizycie mój gin powiedział. Mówiliśmy o paleniu w ciazy i jakie to nieodpowiedzialne. A on mi mówi że jeszcze bardziej nieodpoqiedzine są matki z zagrożonymi ciążami i które uprawiają seks a pozniej przyjeżdżają do szpitala bo wody odeszły czy gorsze rzeczy się dzieją. A Wasz lekarz uprzedzil Was aby wstrzymać się od stosunków?
To takie trochę nie w porządku że strony lekarz bo o ile wiadomo, że palenie w ciąży jest nieodpowiedzialne to jeżeli lekarz nie poinformuje pacjentki o zakazie współżycia to nie każda by o tym wiedziała. Choć dla mnie to oczywiste, że skoro ciąża zagrożona to powinno się wstrzymać.Ja używam aplikatora do luteiny. A wiecie co mi na ostatniej wizycie mój gin powiedział. Mówiliśmy o paleniu w ciazy i jakie to nieodpowiedzialne. A on mi mówi że jeszcze bardziej nieodpoqiedzine są matki z zagrożonymi ciążami i które uprawiają seks a pozniej przyjeżdżają do szpitala bo wody odeszły czy gorsze rzeczy się dzieją. A Wasz lekarz uprzedzil Was aby wstrzymać się od stosunków?
Moj mnie nie informował bo ja akurat o tym wiem i dla mnie to oczywiste. Od 32 dnia cyklu czyli 5 tydz ciazy mialam macice kamien. Pewnie gdyby nie leki to moze i bym poroniła . I tak ciagle macica twarda skala. I bol mega . Potem chwile bylo umiarkowanie i ta szyjka zaczela leciec. A jak juz mi pessar założyli to wiadomo . [emoji23] ( kiedys tak dla jaj mowie do meza kochanie chcesz sie kochac? A on przerazony , ale co ja w tą uszczelke mam pchać? - myslalam ze sie posikam ) dla niego pessar to uszczelka.Ja używam aplikatora do luteiny. A wiecie co mi na ostatniej wizycie mój gin powiedział. Mówiliśmy o paleniu w ciazy i jakie to nieodpowiedzialne. A on mi mówi że jeszcze bardziej nieodpoqiedzine są matki z zagrożonymi ciążami i które uprawiają seks a pozniej przyjeżdżają do szpitala bo wody odeszły czy gorsze rzeczy się dzieją. A Wasz lekarz uprzedzil Was aby wstrzymać się od stosunków?