reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jouliettka,
Ja mam 30 tc, a nie nam jeszcze ani jednej rzeczy dla dziecka, nawet głupich śpioszków... chyba muszę zaczac cos myśleć o tym. W pierwszej ciazy dopiero pod sam koniec wszystko kupiliśmy, na pewno był to 8 miesiąc ciazy, prawie 9.
No ale skoro nam iść niedługo już do szpitala to czas zaczac zamawiać, a ja mam jakies opory przed tym...

Aga, nie czekaj tyle z tymi ubraniami, jeszcze trzeba je przygotowac przed spakowaniem. Nie wiadomo kiedy trafisz na dłużej do szpitala, a tak będziesz przygotowana i spokojniejsza. Ja swoje rzeczy mam już poprane i gotowe do spakowania. Kosmetyki czekają w kartonie, ale już są. Tylko spakuje się w miarę późno żeby rzeczy nie stechnialy

Justyna 33.84,
dojechał ale mieli 2 godziny opóźnienia i sie trochę martwiłam bo nie mieliśmy żadnych informacji. Teraz już na FB zdjecia wrzucili, dzieciaki zadowolone, mój uśmiechnięty od ucha do ucha :)

Kindziorek,
teraz mam wizytę 30 maja, w niedziele. Znowu będę mieć pełne gacie ze strachu zanim wejdę do gabinetu;)

Agula,
Młody świetny :) aż ciężko uwierzyć, ze jeszcze niedawno w brzuchu siedział :)

Marcysia,
ja tez jestem coraz słabsza, wszystko mnie boli, nawet ramiona od leżenia. A twój gin cis mówił kiedy ciebie mniej wiecej położy już w szpitalu?
Ja mam niby wizytę i tego profesora 4 maja, on zawsze sprawdza bliznę ale tez robi usg dziecka zawsze, zastanawiam się jednak czy iść czy wlasnie nie zapisać się gdzies po prostu na dobre usg 3 D. Żeby dziecko dokładnie obejrzeć, bo bliznę to mam co tydzień sprawdzana...pomyśle jeszcze

Jouliettka,
Ja mam 30 tc, a nie nam jeszcze ani jednej rzeczy dla dziecka, nawet głupich śpioszków... chyba muszę zaczac cos myśleć o tym. W pierwszej ciazy dopiero pod sam koniec wszystko kupiliśmy, na pewno był to 8 miesiąc ciazy, prawie 9.
No ale skoro nam iść niedługo już do szpitala to czas zaczac zamawiać, a ja mam jakies opory przed tym...
W poprzedniej ciąży w 9 miesiącu miałam spakowaną torbę. Trochę czasu właśnie zajmuje upranie i uprasowane wszystkiego dlatego nie ma też co czekać do samego końca bo później to ciężko z tym wszystkim [emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga. Ja mam wizyte 1 maja, zobaczymy czy już coś powie czy jeszxze nie. On też robi mi usg, ale moim zdaniem najlepszy i najdoadniejszy pomiar obraz i wynik robi usg 3-4 d, to do badań genetycznych. Ja się na to zdecyduje dla własnej świadomości. Dostanę raport i wtedy dam go mojemu proqadzacemu żeby miał dokładny obraz. Mam Marzenie że może uda się maj przetrzymac w domu, ale nie będę się przy tym upierala, bo jednak bezpieczniej jest w szpitalu

reklama
Do góry