reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jouliettka,
Ja mam 30 tc, a nie nam jeszcze ani jednej rzeczy dla dziecka, nawet głupich śpioszków... chyba muszę zaczac cos myśleć o tym. W pierwszej ciazy dopiero pod sam koniec wszystko kupiliśmy, na pewno był to 8 miesiąc ciazy, prawie 9.
No ale skoro nam iść niedługo już do szpitala to czas zaczac zamawiać, a ja mam jakies opory przed tym...

Aga, nie czekaj tyle z tymi ubraniami, jeszcze trzeba je przygotowac przed spakowaniem. Nie wiadomo kiedy trafisz na dłużej do szpitala, a tak będziesz przygotowana i spokojniejsza. Ja swoje rzeczy mam już poprane i gotowe do spakowania. Kosmetyki czekają w kartonie, ale już są. Tylko spakuje się w miarę późno żeby rzeczy nie stechnialy

Justyna 33.84,
dojechał ale mieli 2 godziny opóźnienia i sie trochę martwiłam bo nie mieliśmy żadnych informacji. Teraz już na FB zdjecia wrzucili, dzieciaki zadowolone, mój uśmiechnięty od ucha do ucha :)

Kindziorek,
teraz mam wizytę 30 maja, w niedziele. Znowu będę mieć pełne gacie ze strachu zanim wejdę do gabinetu;)

Agula,
Młody świetny :) aż ciężko uwierzyć, ze jeszcze niedawno w brzuchu siedział :)

Marcysia,
ja tez jestem coraz słabsza, wszystko mnie boli, nawet ramiona od leżenia. A twój gin cis mówił kiedy ciebie mniej wiecej położy już w szpitalu?
Ja mam niby wizytę i tego profesora 4 maja, on zawsze sprawdza bliznę ale tez robi usg dziecka zawsze, zastanawiam się jednak czy iść czy wlasnie nie zapisać się gdzies po prostu na dobre usg 3 D. Żeby dziecko dokładnie obejrzeć, bo bliznę to mam co tydzień sprawdzana...pomyśle jeszcze

Jouliettka,
Ja mam 30 tc, a nie nam jeszcze ani jednej rzeczy dla dziecka, nawet głupich śpioszków... chyba muszę zaczac cos myśleć o tym. W pierwszej ciazy dopiero pod sam koniec wszystko kupiliśmy, na pewno był to 8 miesiąc ciazy, prawie 9.
No ale skoro nam iść niedługo już do szpitala to czas zaczac zamawiać, a ja mam jakies opory przed tym...
W poprzedniej ciąży w 9 miesiącu miałam spakowaną torbę. Trochę czasu właśnie zajmuje upranie i uprasowane wszystkiego dlatego nie ma też co czekać do samego końca bo później to ciężko z tym wszystkim [emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga. Ja mam wizyte 1 maja, zobaczymy czy już coś powie czy jeszxze nie. On też robi mi usg, ale moim zdaniem najlepszy i najdoadniejszy pomiar obraz i wynik robi usg 3-4 d, to do badań genetycznych. Ja się na to zdecyduje dla własnej świadomości. Dostanę raport i wtedy dam go mojemu proqadzacemu żeby miał dokładny obraz. Mam Marzenie że może uda się maj przetrzymac w domu, ale nie będę się przy tym upierala, bo jednak bezpieczniej jest w szpitalu

reklama
Do góry