reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
No wlasnie taki mam plan, dziś będę jesc tyle słodyczy na ile będę mieć ochotę;) tylko wątpię żebym potem tydzień bez żadnych słodyczy wytrzymała :)
W poprzedniej ciazy wlasnie głównie przez słodycze przytyłam ponad 30 kg.
Mam wybitnie słabą silną wole :laugh2:

Czesc dziewczyny, u mnie dzisiaj od rana słoneczko. Troszkę sie chmurzy ale w porównaniu do zimy w niektórych regionach to jest ok. Ja dzisiaj zjadłam sniadanko, barszczyk o 8 a po 10 polozylam sie na drzemke i obudzilam sie z bolem gardla bo po kielbasce tak zaczelo mi sie odbijac ze az mi sie gardlo podrażnilo od tego. Wniosek: swieta nie są dla mnie... Poratowalam sie odrobina kropli zolodkowych i jest jako tako... W nocy znow obudzil mnie bol zeber, ten moj maly to chyba piłkarzem zostanie;-) na szczescie skurcze mnie tak bardzo nie mecza...

Hej :) u mnie rano bylo sloneczko, potem ulewa i znow jest sloneczko, ale zimno jest. Bylam z rana w kosciele i potem zjadlam sniadanko. Potem drzemka i lezalam sobie. Podjedziemy na obiad do tesciow na chwile. Jestem juz strasznie najedzona sniadaniem i slodyczami [emoji14] duze ilosci miety i wygazowana cola pomoga :D tu cos na poprawe humoru Link do: Demotywatory.pl

Ostatnia edycja:
Hej kochane. U mnie byli teście i było sympatycznie. Przynieśli sałatkę i ciasto. Od mamy i babci tez dostaliśmy jedzenie. Lenię się i jem cały dzień. Nie wiem już gdzie mi się to mieści :D I miałam suuuper popołudniową drzemkę :D
A z goleniem mam identycznie! Ostatnio przed szpitalem jak się ogolilam to później dwa dni myślałam przy badaniach czy mi jakaś "kępka" gdzieś nie została ale w końcu odpuściłam.. Ci lekarze to i tak pewnie mają z nas ubaw :) i w życiu nie myślałam że taka prosta czynność jak golenie będzie takim wielkim wyczynem...po każdej próbie nabieram pokory :)

reklama
Do góry