reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
No wlasnie taki mam plan, dziś będę jesc tyle słodyczy na ile będę mieć ochotę;) tylko wątpię żebym potem tydzień bez żadnych słodyczy wytrzymała :)
W poprzedniej ciazy wlasnie głównie przez słodycze przytyłam ponad 30 kg.
Mam wybitnie słabą silną wole :laugh2:

Czesc dziewczyny, u mnie dzisiaj od rana słoneczko. Troszkę sie chmurzy ale w porównaniu do zimy w niektórych regionach to jest ok. Ja dzisiaj zjadłam sniadanko, barszczyk o 8 a po 10 polozylam sie na drzemke i obudzilam sie z bolem gardla bo po kielbasce tak zaczelo mi sie odbijac ze az mi sie gardlo podrażnilo od tego. Wniosek: swieta nie są dla mnie... Poratowalam sie odrobina kropli zolodkowych i jest jako tako... W nocy znow obudzil mnie bol zeber, ten moj maly to chyba piłkarzem zostanie;-) na szczescie skurcze mnie tak bardzo nie mecza...

Hej :) u mnie rano bylo sloneczko, potem ulewa i znow jest sloneczko, ale zimno jest. Bylam z rana w kosciele i potem zjadlam sniadanko. Potem drzemka i lezalam sobie. Podjedziemy na obiad do tesciow na chwile. Jestem juz strasznie najedzona sniadaniem i slodyczami [emoji14] duze ilosci miety i wygazowana cola pomoga :D tu cos na poprawe humoru Link do: Demotywatory.pl

Ostatnia edycja:
Hej kochane. U mnie byli teście i było sympatycznie. Przynieśli sałatkę i ciasto. Od mamy i babci tez dostaliśmy jedzenie. Lenię się i jem cały dzień. Nie wiem już gdzie mi się to mieści :D I miałam suuuper popołudniową drzemkę :D
A z goleniem mam identycznie! Ostatnio przed szpitalem jak się ogolilam to później dwa dni myślałam przy badaniach czy mi jakaś "kępka" gdzieś nie została ale w końcu odpuściłam.. Ci lekarze to i tak pewnie mają z nas ubaw :) i w życiu nie myślałam że taka prosta czynność jak golenie będzie takim wielkim wyczynem...po każdej próbie nabieram pokory :)

reklama
Do góry