reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Marcysia, a daleko się przeprowadzacie od obecnego miejsca zamieszkania?
Mnie czeka spory remont w mieszkaniu, już zaczęliśmy procedurę zamawiania mebli na wymiar, pewnie za 2 miesiące będzie wszystko robione. Mam nadzieje, ze uda się przed porodem ...jeśli nie to będę musiała na czas tego bałaganu wynieść się z domu z dziećmi i z psem:)

reklama
1491990919-aaaaaa.jpeg

Aga. Do tego domku co widać po prawej stronie. Właśnie teraz żałuję że tak blisko teściów będziemy mieszkać :/, no ale cóż przynajmniej ładne miejsce.
Do nas przychodzi w maju stolarz. Bedzie robił kuchnie, hol i ja mam nadzieję że zdąży zrobić mebelki do pokoju dwulatka. A malutki będzie spał na poczatku że mną w sypialni. Ja boję się najbardziej tego że mój mąż porządków nie ogarnie. Bo wszystko musi być poprane i gotowe na przyjęcie nowego członka rodziny. Ale będzie moja mama od cErwca może zdąży coś ogarnąć.

AgaBabajaga bardzo Ci dziękuję za namiary na Pania doktor! Anioł.
Synek się przekrecil główką w dół-uff.
Wszystko w porządku. Tylko paluszków nie dało się policzyć bo, już piastki zacisniete. Waży 2,2kg. Dziś dokładnie u nas 33t5d. Powiedziała p. Doktor że będzie duży. Dł szyjki ok 3,1cm jutro będę wiedziała, czy miękka czy nie bo mam wizytę u swojego gin.
Cieszę się bardzo. Te kucia co czułam to główka naciska na szyjke macicy.
Nina a Twoja szyjka ile ma dł, bo my mniej więcej ten sam tydzień jesteśmy, 3dni nas różnią?

Dziewczyny rarunku . Dzis 30 tydz 3 dzien. Synek ma rozyczke. Bylam szczepiona . Jutro mam do lekarza. Mam sie czym martwic ? [emoji33][emoji33][emoji33]

@inis w co się ubieram? to jest bardzo dobre pytanie. Jak będzie tak jak teraz to mam leginsy i jakas tunike. a jak będzie cieplutko to nie mam nic :D ale jakoś nie myślę o tym. Ja bardzo na luzie do tych spraw podchodzę a imprezę mamy w domu na kilkanascie osób więc też luzik. Sami swoi, a ja nie zamierzam wydawać kasy na sukienkę którą założę raz w życiu. Tym bardzej że nawet nie wiem czy będę jeszcze w ciąży czy juz z malutką :D

reklama
Do góry