reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

tak, macie racje, ja od początku chodziłam do tej z pakietu( badania itp), do tej swojej, a na prenatalne i polowkowe jeszcze do jednego, z ceryfikatem fmf ;) potem juz, jak leżałam, to i tak robiłam badania z opcja domowa, wiec zrezygnowałam z wizyt w enelmedzie. Kurczę Aga oczekiwanie jest najgorsze, zawsze mnie to wkurza, zagrozona ciąża, a Ty wysiadujesz w poczekalni :(

reklama
Cześć dziewczyny wyglada na to ze czop mi odszedł ... to jest jakaś masakra...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spokojnie kochana . Moze to nie to . [emoji8][emoji8][emoji8] a jezeli tak to moze pociesze cie ze mi w 1 ciazy odszedl czop 2 tyg wczesniej. Mialam rozwarcie na dwa palce i nic. Latalam po schodach , sprzatalam i nic to nie dawalo . Bedzie dobrze .

Cześć dziewczyny wyglada na to ze czop mi odszedł ... to jest jakaś masakra...

Kochana będzie dobrze. Jeśli odszedł to nie znaczy ze zaraz urodzisz. A jeśli urodzi aż to w weekend kiedy byłam w szpitalu koleżanka z lozka obok urodziła w 30 tyg. synka. I jej i jemu nic poważnego nie jest. Dacie radę! !! Dawaj znać. Trzymam kciuki.

Najgorsze jest to ze mam znowu infekcje i znowu antybiotyk ...

Wspolczuje ci bardzo, szczególnie tej nerwowki tam w szpitalu. Ale pamietaj: jestes pod stałą kontrolą u nie denerwuj się. Ja wczoraj zaliczylam kupę nerwów i dziś non stop mam brzuch twardy... Wiec najlepiej oddychaj gleboko i staraj sie myslec o czyms przyjemnym. Trzymamy kciuki za ciebie:tak:

reklama
Kathleen trzymam kciuki żeby infekcja poszła precz, a Ty jeszcze trochę polezala.
Ja w pierwszej ciąży przegapilam chyba czop. Nawet nie mam pojęcia jak wygląda...

Do góry