tak, macie racje, ja od początku chodziłam do tej z pakietu( badania itp), do tej swojej, a na prenatalne i polowkowe jeszcze do jednego, z ceryfikatem fmf potem juz, jak leżałam, to i tak robiłam badania z opcja domowa, wiec zrezygnowałam z wizyt w enelmedzie. Kurczę Aga oczekiwanie jest najgorsze, zawsze mnie to wkurza, zagrozona ciąża, a Ty wysiadujesz w poczekalni
reklama
Kathleen006
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny wyglada na to ze czop mi odszedł ... to jest jakaś masakra...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Spokojnie kochana . Moze to nie to . [emoji8][emoji8][emoji8] a jezeli tak to moze pociesze cie ze mi w 1 ciazy odszedl czop 2 tyg wczesniej. Mialam rozwarcie na dwa palce i nic. Latalam po schodach , sprzatalam i nic to nie dawalo . Bedzie dobrze .Cześć dziewczyny wyglada na to ze czop mi odszedł ... to jest jakaś masakra...
Kathleen006
Położne twierdzą ze to to ... ech tylko to jest 29 tc ...
nina 07.06
Położne twierdzą ze to to ... ech tylko to jest 29 tc ...
A moze i tak jeszcze uda sie powstrzymać porod. Przeciez jestes w szpitalu i to pod stałą kontrolą. Będzie dobrze. Najważniejsze to to że nie jesteś teraz sama w domu.
Agata1010
Kochana będzie dobrze. Jeśli odszedł to nie znaczy ze zaraz urodzisz. A jeśli urodzi aż to w weekend kiedy byłam w szpitalu koleżanka z lozka obok urodziła w 30 tyg. synka. I jej i jemu nic poważnego nie jest. Dacie radę! !! Dawaj znać. Trzymam kciuki.Cześć dziewczyny wyglada na to ze czop mi odszedł ... to jest jakaś masakra...
Kindziorek
Najgorsze to nerwy. Mozesz jeszcze troche bez czopa poleżeć. A personel szpitala zapewne jeszcze większą obserwacją Cie obejmą
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kathleen006
Najgorsze jest to ze mam znowu infekcje i znowu antybiotyk ...
nina 07.06
Wspolczuje ci bardzo, szczególnie tej nerwowki tam w szpitalu. Ale pamietaj: jestes pod stałą kontrolą u nie denerwuj się. Ja wczoraj zaliczylam kupę nerwów i dziś non stop mam brzuch twardy... Wiec najlepiej oddychaj gleboko i staraj sie myslec o czyms przyjemnym. Trzymamy kciuki za ciebieNajgorsze jest to ze mam znowu infekcje i znowu antybiotyk ...
reklama
Podziel się: