reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Oj mamusie co to będzie? Jednak zostaje jeszcze w szpitalu bo szyjka mi zjechała z 13 na 5mm i dodatkowo malutkiej malał puls na ktg a później na usg mi powiedzieli, że wygląda jakby trzymała i ściskała pepowinę i może od tego ten słabnący puls. Dobrze, że już dostalam te sterydy..

Agata a w którym tygodniu jesteś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oszaleje.... dziewczyna 35tc zaczela jej się szyjka skracać chodzi i opowiada ze robi jej się rozwarcie; płacze ze ona chce do domu bo ona leży już 10 dzień ... masakra ... histeryczka ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Masakra [emoji23][emoji23][emoji23] gdzie my obie do 35 tc mamy . W 35 tc to ja chyba skakac ze szczescia bede . Nawet jak rodzic zaczne. Wazne zeby dotrwac do 34tyg najmniej.

Oszaleje.... dziewczyna 35tc zaczela jej się szyjka skracać chodzi i opowiada ze robi jej się rozwarcie; płacze ze ona chce do domu bo ona leży już 10 dzień ... masakra ... histeryczka ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahaha w 35 tc, pewnie jeszcze przenosi ;p mnie na pato wkurzaly te laski z przenoszoną ciąża, co wiecznie sapaly, ze ciężko, ze zle ( tzn wiadomo ciężko z takim brzuchem), ale ja mialam ochotę powiedziec,ze niektóre modla sie o te 2 tyg, co im tak ciąża...

Masakra [emoji23][emoji23][emoji23] gdzie my obie do 35 tc mamy . W 35 tc to ja chyba skakac ze szczescia bede . Nawet jak rodzic zaczne. Wazne zeby dotrwac do 34tyg najmniej.

I opowieści bo ona dużo w tej ciąży - a miała raptem kolkę nerkowa raz i w szpitalu wylądowała. ja nie wiem jakby ona się zachowywała gdyby była w naszej sytuacji...

Ja to będę szczęśliwa jak do 32tc dotrwam...

Hehe, @Kathleen006 takie też sie zdarzają:p troche powkurzają, bo co ty teraz masz powiedzieć jak siedzisz już chyba ze 3 tygodnie? Ale pewnie nie bardzo zdaje sobie sprawę z czym igra i że lepiej być w tym szpitalu niż w domu jakby cos zaczęło sie dziać. Dziewczyny macie jakieś patenty na zgage, oprócz migdałów? Bo mi nie pomagają a jak kładę sie spać wieczorem to mnie pali jakbym non stop co najmniej ruski spirytus przełykała.... Nie chcę ssać tych tabletek na zgage, czasem tylko w ostatecznosci jak już mi łzy płyną przez to, bo mam wrażenie ze mnie udusi... Kolacje jem o 17 i i tak wieczorem to samo...

I opowieści bo ona dużo w tej ciąży - a miała raptem kolkę nerkowa raz i w szpitalu wylądowała. ja nie wiem jakby ona się zachowywała gdyby była w naszej sytuacji...

Ja to będę szczęśliwa jak do 32tc dotrwam...

Wkurzajace sa lasie w szpitalu . Jak lezalam dwa razy . To albo patologia i jarały po paczke fajek dziennie. Oby tylko jarały w sumie . Do tego nie myły sie. Albo gowniarki po mniej niz 18 lat i wideorozmowy robily ze znajomymi do nocy i darly ryja [emoji23][emoji23] jak zostalam na weekend sama na sali to skakalam z radości.

reklama
Hehe, @Kathleen006 takie też sie zdarzają:p troche powkurzają, bo co ty teraz masz powiedzieć jak siedzisz już chyba ze 3 tygodnie? Ale pewnie nie bardzo zdaje sobie sprawę z czym igra i że lepiej być w tym szpitalu niż w domu jakby cos zaczęło sie dziać. Dziewczyny macie jakieś patenty na zgage, oprócz migdałów? Bo mi nie pomagają a jak kładę sie spać wieczorem to mnie pali jakbym non stop co najmniej ruski spirytus przełykała.... Nie chcę ssać tych tabletek na zgage, czasem tylko w ostatecznosci jak już mi łzy płyną przez to, bo mam wrażenie ze mnie udusi... Kolacje jem o 17 i i tak wieczorem to samo...
Owoce maks do 14 jedz . A posilki w mniejszych porcjach czesto . Nie pij duzo na noc. Mi to pomagalo plus migdaly i herbatniki , biszkopty. Oczywiscie zero sokow chyba ze do południa . Najlepiej kompoty. [emoji4]

Do góry