Oooo ja czkawki tez nie lubię,moj Młody ma codziennie, bardziej nie lubie grzebanka w dole, uciskania nerwu kulszowego i kopania w pęcherz
@kathleen a ja sobie tak myślę ze skoro nie położyli Cie plackiem pod kroplowkami bez możliwości wstawania, to nie jest zle. Czy Ty leżysz na patologii czy na ginekologii? Bo w sumie wskazana byłaby patologia nie? Ja wiem co czujesz i na prawde Ci wspolczuje. Ja w 28 tyg jak trafiłam do tego szpitala, jak mi podawali te sterydy i straszyli przedwczesnym porodem, to byłam sparalizowana strachem serio. Normalnie jak w jakimś amoku.
U Ciebie nie zdecydowali się na sterydy ani na kroplówki, wiec pewnie maja jeszcze jakis margines.
@AgaBabajaga znam znam tych autorow
i lubie. Tez mi sie ciezko czyta w cuazy. Jak juz zacznę, to spoko, ale jakos zmobilizować mi sie ciezko. Z serialami tez jestem na bieżąco, właśnie oglądam 4 sezon black list. Agus a jeśli to nie tajemnica, to czemu miałaś CC? Ja cały czas bym chciala, choc, jak tak Was poczytałam, to coraz mniej
@justyna spokojnie jest jeszcze czas na obrócenie sie. Ja mialam Młodego od 26 tyg główka w dol, a na usg w 32 leżał sobie poprzecznie, po 2 dniach mialam kontrole w szpitalu i juz byl glowkowo
także nie przejmuj sie. Mojej kumpeli sie obrocil teraz w 34, nie jest pocieszona, bo chciala cesarkę. A druga chciala porod domowy i Mala jej sie non stop przekteca posladkowo, a jest juz w koncowce 35 tyg. I tak raz jest tak, a raz rak, aktualnie posladkowo.
Ja patrzę na usg z 30 tyg, to Młody na 2100.