@Madzien1234 prenatalne mialam robione, normalnie w 12 tyg, wraz z testami Pappa, wyszlo niskie ryzyko wad. Polowkowe tez przez lekarza z certyfikatem FMF( i tam struktury mozgu prawidlowe, serce, brzuszek prawidłowe) plus jeszcze przez innego lekarza. Nikt nie widzial nic niepokojącego. U niej od początku ta główka wieksza, ale nigdy az do dzis nie zwróciła na to uwagi, wszystkie przepływy zawsze prawidlowe, i u niej i w szpitalu i na IP. Badalo mnie w tej ciazy przynajmniej 6-7 lekarzy, w tym najważniejsze badania (prenatalne plus polowkowe) u lekarzy z certyfikatem FMF).
@AgaBabajaga gorączki na szczęście nie mam. Z nosa mi cieknie, gardło mnie boli i chyba jakieś pokasływanie mi sie zaczyna. No i wlazlo cos w szyje, ze sie ruszyć nie moge. Lekko sobie termofor przyłożyłam,ale nie taki gorący, bo sie przeciez przegrzewać nie wolno... Eh dzis pl prostu jest zły dzien.
@AgaBabajaga gorączki na szczęście nie mam. Z nosa mi cieknie, gardło mnie boli i chyba jakieś pokasływanie mi sie zaczyna. No i wlazlo cos w szyje, ze sie ruszyć nie moge. Lekko sobie termofor przyłożyłam,ale nie taki gorący, bo sie przeciez przegrzewać nie wolno... Eh dzis pl prostu jest zły dzien.