AgaBabajaga
Fanka BB :)
Agula, ja jak mam większe skurcze to ładuje po 200
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez sie ciagle zastanawiam . Trzymam za nich kciuki [emoji8][emoji8]Ciekawe co u Kathleen? Halo Kathleen jestes tam? Jak się czujesz?
Ciekawe co u Kathleen? Halo Kathleen jestes tam? Jak się czujesz?
mi gin. kazał odstawić duphaston w 13 tyg. (brałam od 7) ale wtedy szyjka była ok. w 22 brałam juz luteinę 2x2, ale bez duphastonu.Dziewczyny nam do was pytanie. Praktycznie od poczatku ciazy biore luteine 2x1 i na paczatku duphaston 3x1, potem zmniejszanie dawki i ok16 tyg z 4 tyg nie bralam. Ale szyjka zaczela leciec te bole itp i znowu biore 2x1 duphaston i luteine. Teraz mam 28 tydz. Powiedzcie mi do kiedy bralyscie duphaston ? Czy nie powinnam go juz odstawic tak sie zastanawiam . ?
Madzian ja brałam duphaston przez 1m-c 6x1 i stopniowo zmniejszałam dawke. W 20tyg.już nie brałam ani duphastonu ani kw.foliowego.Madzien, Ja tez mam 2 x 1 luteinę ale w każdej tabletce po 100 mg. W tabletce duphastonu masz pewnie 10 mg.
Agula ty jesteś na takim etapie, ze skurcze juz musisz mieć obserwuj po prostu. Zgagi współczuje chyba nie specjalnie można na nią cos poradzić... mi tez się już kilka razy zdarzyła, jak się za bardzo najadłam. Musisz to przetrwać, już naprawdę niedługo do końca twoich męczarni