Kathleen, Ja czytałam, ze przy cukrzycy rodzi się duże dzieci wlasnie A jak będziesz uważać, dietę trzymać to wszystko będzie dobrze. Nie na co, masz ciąże, która na pewno nie pozwoli Ci się nudzić Agula, to niezle Cie naszło na majonez... ja to majonezu nie znoszę od zawsze i jakoś teraz już nie mam zachcianek dziwnych, tak do 12 tc miałam kosmiczne i przeszło na szczęście
A ja wlasnie wcale nie mialam zachcianek, cala ciąże, a teraz z tym majonezem. Musze zbastowac, bo bez sensu potem walczyć z cellulitem. Juz lepiej czekolady kawałek zjeść, to zdrowsze niż sam tłuszcz w postaci majonezu. A brzuch mnie dzis cały czas pobolewa.
U was tez taka piękna pogoda? Wypuściłam na chwile koty na taras, bo chcialam przewietrzyć chałupę i az wylazlam na minutkę, slonce tak świeciło, pieknie
oddalam dzis mocz do ogólnego i na posiew, bo 5 dni po tej dawce antybiotyku mialam zrobić, ciekawe co mnie tym razem zaskoczy ;P
a i zamówiłam turystyczne łóżeczko dla Młodego, a dla siebie wzmacniacze do włosów z pharmaceris- szampon, odzywke i jakas pianka na skore głowy a coo!
A dziewczyny mam pytanie czy ktoras karmiła mieszanka a nie piersią? I któreś mleko moze poradzić? Ja do karmienia mam stosunek kiepski, nie chce tego robić i jeśli Maly nie będzie wcześniaczkiem, to chce karmic MM. Oczywiście jeśli wykluje sie wcześniej, to pokarmie troszkę, bo wiem, ze to najlepsze dla niego...
Ostatnia edycja: