AgaBabajaga
Fanka BB :)
Marcysia to ja mam wizytę we wtorek, a ty w środę, chwila prawdy przed nami ja się od jakiegoś czasu strasznie boje tych wizyt ale co zrobic, pójdę na trzęsących nogach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kathleen, ja pamietam ze jak na inflanckiej leżałam w ciazy z synem to zawsze na Ktg mu skakały te wartości tętna i ja się stresowałam, a położne mówiły ze ok bo się rusza i to się zmienia.
Masz jeszcze młoda ciąże, mały jak się wierci, to cały ucieka spod tego czytnika i te wartości 70-86 mogą być twoim tętnem, jakie wyłapuje głowica. Bo jeśli młodemu spada do takich wartości to niedobrze... ale bardziej wydaje mi się, ze to twoje tętno, jak maluch ucieknie. A wzrost przy ruchach to jak najbardziej wymagana i zdrowa rzeczHej ja znowu zmienię temat, leżę pod ktg i u młodego tętno 160-140-70-86-140 -190 takie spadki /skoki to normalne przez to ze się tak rusza?
Wcześniej było zawsze jednostajne
Może to przez moja dzisiejsza krzywa cukrowa?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom