Trafilam do szpital w sobote rano po calej nocy regularnych skurczy. Lekarz stwierdzil ze dostane dwie dawki sterydow, w razie gdyby nie udalo im sie tego wyciszyc. Pierwsza dawka w sobote, druga w niedziele. A wyszlam w srode.kimi90 ile dni byłaś w szpitalu?
reklama
ani_anita
Fanka BB :)
Zobacz media 718298Wysyłam obiecane zdjęcie mojego bobasa. Dopiero dziś, bo niemowlę jest dość angażujące
Dziewczyny, trzymajcie się, oby jak najdłużej w dwupaku, oby jak najmniej dolegliwości. Dziękuję za wsparcie, z Wami dużo łatwiej było przebrnąć przez trudne chwile. Wy też dacie radę.
@Nygusek, Ty jeszcze nie urodziłaś, prawda? Wytrzymaj jeszcze parę dni!
Dziewczyny, trzymajcie się, oby jak najdłużej w dwupaku, oby jak najmniej dolegliwości. Dziękuję za wsparcie, z Wami dużo łatwiej było przebrnąć przez trudne chwile. Wy też dacie radę.
Kathleen006
Tez o tym myślałam maluchy z dzieciakami, a my szaleństwo
Tez o tym myślałam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agata1010
Cuuuudnyyyyyyy! Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy.Zobacz media 718298Wysyłam obiecane zdjęcie mojego bobasa. Dopiero dziś, bo niemowlę jest dość angażujące
marcysia_mati
Anita, ja korzystam z aplikacji, nie widzę zdjęcia, ale napewno maluszek cudny. Duzo zdrowka dla Was :*
Agata. Ja mam dostać sterydy na rozwoj plucek od 25 tygodnia, czyli niedługo, pewnie na przyszłej wizycie poznam szczegóły
Agata. Ja mam dostać sterydy na rozwoj plucek od 25 tygodnia, czyli niedługo, pewnie na przyszłej wizycie poznam szczegóły
AgaBabajaga
Ja tez mam dostać sterydy ale nie wiem kiedy, czytałam ze tak po 26 tc najlepiej je podać. We wtorek idę na wizytę to na pewno zapytam o to. Marcysia a tobie gin mówił, ze po tej wizycie 22.03 to juz cie położy do szpitala na pewno? Ja się obawiam, że ten mój będzie chciał to zrobic już bardzo niedługo.
AgaBabajaga
Anita, dzidziuś cudny niech zdrowy rośnie
@ani_anita maly śliczniutki i wcale nie taki malusi
@Agata1010- u mnie sterydy podane w szpitalu 28/29 tc, w szpitalu byłam 8 dni na obserwacji szyjki i na podaniu sterydow wlasnie.
Mnie dziewczyny juz codziennie boli dol brzucha, jest mi ciezko ale myślę, ze juz ma prawo cos tam mnie pobolewać. Pospalam 2 h jupiiii.
@Agata1010- u mnie sterydy podane w szpitalu 28/29 tc, w szpitalu byłam 8 dni na obserwacji szyjki i na podaniu sterydow wlasnie.
Mnie dziewczyny juz codziennie boli dol brzucha, jest mi ciezko ale myślę, ze juz ma prawo cos tam mnie pobolewać. Pospalam 2 h jupiiii.
Kathleen006
Zobacz media 718298Wysyłam obiecane zdjęcie mojego bobasa. Dopiero dziś, bo niemowlę jest dość angażujące
A mi się nie otwiera ake wierze ze slodziaczek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marcysia_mati
Agababajaga
Nic mi nie mówił że chce mnie położyć po przyszłej wizycie (22.03), pewnie jak obejrzy mnie na usg, to powie co dalej robimy. . Ja chciałabym jak najdłużej być w domku, ale napewno dostosuję się do jego decyzji.
Agulaa1. Pod koniec takie bóle w dolnej części macicy są raczej normą. Ja pod koniec 1 ciazy, czułam się fatalnie, wszystko mnie bolalo, jak taran się czułam
Nic mi nie mówił że chce mnie położyć po przyszłej wizycie (22.03), pewnie jak obejrzy mnie na usg, to powie co dalej robimy. . Ja chciałabym jak najdłużej być w domku, ale napewno dostosuję się do jego decyzji.
Agulaa1. Pod koniec takie bóle w dolnej części macicy są raczej normą. Ja pod koniec 1 ciazy, czułam się fatalnie, wszystko mnie bolalo, jak taran się czułam
Podziel się: