reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Zobacz media 718298Wysyłam obiecane zdjęcie mojego bobasa. Dopiero dziś, bo niemowlę jest dość angażujące :)
Dziewczyny, trzymajcie się, oby jak najdłużej w dwupaku, oby jak najmniej dolegliwości. Dziękuję za wsparcie, z Wami dużo łatwiej było przebrnąć przez trudne chwile. Wy też dacie radę.

@Nygusek, Ty jeszcze nie urodziłaś, prawda? Wytrzymaj jeszcze parę dni!

Zobacz media 718298Wysyłam obiecane zdjęcie mojego bobasa. Dopiero dziś, bo niemowlę jest dość angażujące :)
Dziewczyny, trzymajcie się, oby jak najdłużej w dwupaku, oby jak najmniej dolegliwości. Dziękuję za wsparcie, z Wami dużo łatwiej było przebrnąć przez trudne chwile. Wy też dacie radę.

Cuuuudnyyyyyyy! Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy.

Anita, ja korzystam z aplikacji, nie widzę zdjęcia, ale napewno maluszek cudny. Duzo zdrowka dla Was :*
Agata. Ja mam dostać sterydy na rozwoj plucek od 25 tygodnia, czyli niedługo, pewnie na przyszłej wizycie poznam szczegóły

Ja tez mam dostać sterydy ale nie wiem kiedy, czytałam ze tak po 26 tc najlepiej je podać. We wtorek idę na wizytę to na pewno zapytam o to. Marcysia a tobie gin mówił, ze po tej wizycie 22.03 to juz cie położy do szpitala na pewno? Ja się obawiam, że ten mój będzie chciał to zrobic już bardzo niedługo.

A mi się nie otwiera :( ake wierze ze slodziaczek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agababajaga
Nic mi nie mówił że chce mnie położyć po przyszłej wizycie (22.03), pewnie jak obejrzy mnie na usg, to powie co dalej robimy. . Ja chciałabym jak najdłużej być w domku, ale napewno dostosuję się do jego decyzji.
Agulaa1. Pod koniec takie bóle w dolnej części macicy są raczej normą. Ja pod koniec 1 ciazy, czułam się fatalnie, wszystko mnie bolalo, jak taran się czułam

Do góry