Mi tez mówili, ze te skurcze sa normalne. Ja juz sie jakos strasznie nimi nie przejmuje teraz, bo jestem w końcówce i czytam wszędzie, ze moga występować. U mnie na razie nie sa regularne. Ciezko mi określić czy sa one bolesne, bo raczej nie, ale przyjemne uczucie to nie jest. Czuje wtedy tylko brzuch, jest po prostu jak kamień, chce mi sie siusiu, mimo, ze byłam kilka min wcześniej,no i czuje taki nieprzyjemny ucisk w dole brzucha. Ja jestem bardzo szczupla, brzuch mam nieduzy, a dziecko spore, bo w 31 tyg miało 2490, moze to ma jakis wpływ. Bo w szpitalu mi ciągle mowi, pani taka chuda, to brzuch twardy... Nie wiem...
Ja marze tylko, żeby raz przespać chociaż pol nocy, jestem juz wymęczona tym niespaniem strasznie. W szpitalu po takim ciężkim jednym dniu dali mi hydroksyzynę i spalam po niej cala noc i pol dnia, oj chciałabym teraz ja dostać.
Ja marze tylko, żeby raz przespać chociaż pol nocy, jestem juz wymęczona tym niespaniem strasznie. W szpitalu po takim ciężkim jednym dniu dali mi hydroksyzynę i spalam po niej cala noc i pol dnia, oj chciałabym teraz ja dostać.