reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Marcysia, ja często nam dziwne bóle, kłucia, pieczenia w okolicach blizny ale w różnych miejscach i po jakimś czasie mijają. Mysle, ze cos bardzo złego bolałoby po prostu mocno. Dziś w nocy tez mnie ból obudził taki wlasnie w jednym konkretnym miejscu. Już go nie czuje. A tyłek tez mam płaski i pewnie trudno będzie go później odplaszczyc;)

O dziewczyny widze, ze dopadło Was niespanie ;) kolejny level! Ja juz nie śpię od kilku tyg, ale to, co mój Młody wyprawiał dzis, to sie w głowie nie miesci. Z prawej strony, na wysokości pachwiny mialam wielka wystająca gule, tak sobie wymyślił, ze posiedzi w nocy. Do tego grzebanie raczka w pęcherzu, szyjce, mowie Wam bylo super ;) w dzien tez nie śpię.
A dzis odwiedzi nas meza siostra z 2 swoich chłopaków, juz sie boje, serio. A moje koty, to zawału dostana. A wlasnie pokaże Wam moja najwierniejsza towarzyszkę lezenia;)
Spokojnego dnia!

Załączniki

• E165AD3E-C8EC-47D2-ACD6-07149B1D6587.jpg
    E165AD3E-C8EC-47D2-ACD6-07149B1D6587.jpg
    529,9 KB · Wyświetleń: 67
Marcysia najedz się nospy i magnezu. Ja biorę jeszcze w takich sytuacjach dodatkowo czopek scopolan lub buscopan albo nawet dwa naraz- tak dają mi zawsze na IP. Mi tez często pomaga ciepły prysznic. Będzie dobrze, takie atrakcje ja niestety mam co kilka dni:(

Slodziak jakich mało, a jaka rozpieszczona, az sie boje co będzie, jak sie Młody pojawi.

Marcysia ja tez mam dzis bole okresowe- boli mnie krzyż i brzuch na dole. Wzięłam 2 nospy, magnez, prysznic i zobaczymy. Czasem tak sie zdarza...

Dzieki dziewczyny. Wezmę leki i moze uda mi sie przespac. Przed chwila moj synek dwulatek dolozyl mi wysiłku. Wylal wode na łóżko i musialam szybko powycierac wszystko...

reklama
Oj uwielbiam takie dodatkowe atrakcje...ja od rana chodze tzn leze nabuzowana, wszystko mnie drażni, już opilam się melisy podwójnej i czekam na efekt;) zastanawiam się czy można w ciazy zjeść jakiś taki ziołowy lek uspokajający typu persen, bo ja teraz często nie umiem po prostu zapanować nad wkur..niem, które nie zawsze ma konkretny powód...

Do góry