Kathleen006
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przed chwila bylam na sali obok i tam lezy dziewczyna po terminie juz: cała ciaze byla na podtrzymaniu, szyjke miala krótka ale zamknieta wiec krazka jej nie zakladali, byla tylko na luteinie dowcipnej. A teraz jak termin to nic sie nie dzieje. Wczoraj miala kroplowke na wywolanie i zadnego skurczu, jutro bedzie jeszcze miala wywolywany a jak nic nie pójdzie to cesarka. Da sie?
Ja przed chwila bylam na sali obok i tam lezy dziewczyna po terminie juz: cała ciaze byla na podtrzymaniu, szyjke miala krótka ale zamknieta wiec krazka jej nie zakladali, byla tylko na luteinie dowcipnej. A teraz jak termin to nic sie nie dzieje. Wczoraj miala kroplowke na wywolanie i zadnego skurczu, jutro bedzie jeszcze miala wywolywany a jak nic nie pójdzie to cesarka. Da sie?
A propo depilacji nog;-) ja z racji tego ze mieszkam na wsi to wiadomo jak to jest z tego typu uslugami kosmetycznymi. Ale musze sie wam pochwalić ze ostatnio poprosilam mojego mezusia zeby wydepilowal mi nogi. Wczesniej jak bylam w szpitalu to golil mi maszynka;-) a teraz zebym miala na dluzej spokoj to go poprosilam o depilator i dal rade;-) na prawde bylam milo zaskoczona;-) wiec moze same jeszcze nie wiecie ze macie kosmetyczke w domu