reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
hej Dziewczynki! Jak u Was? Do moich ciążowych dolegliwości dołączyła totalna bezsenność,nie spalam nawet chwili. Juz od 2-3 tyg śpi mi sie gorzej, ale dzis... Wcale!
miłego dnia Wam życzę i spokojnego przede wszystkim!

@Nygusek gratulacje! Wytrzymajcie jeszcze trochę.

U mnie dobre wieści, dziś lub jutro wypisują mnie do domu, będę mogła spokojnie dotrwać do porodu.
Wprawdzie dziś też prawie nie spałam, ale nie z powodu bólu ani twardnienia jak do tej pory, tylko po prostu niewygodnie z dużym brzuchem.

@Kathleen006 , jak u Ciebie?

Ja wiem, ze 34 tydzień to jescze mało, ale powiem wam szczerze, ze wolałabym, żeby już się tutaj teraz zaczęło cos dziać, niż żeby mnie wypisali do domu jescze, bo się nic nie dzieje... nie wyobrażam sobie wrócić do domu z szyjka na 0,5cm i rozwarciem... byłabym spanikowana :/

reklama
Ja wiem, ze 34 tydzień to jescze mało, ale powiem wam szczerze, ze wolałabym, żeby już się tutaj teraz zaczęło cos dziać, niż żeby mnie wypisali do domu jescze, bo się nic nie dzieje... nie wyobrażam sobie wrócić do domu z szyjka na 0,5cm i rozwarciem... byłabym spanikowana :/

ale dlatego, ze masz kawałek do szpitala i balabys sie, ze nie dojedziesz czy masz jakiś inny powód? Szyjki 0.5 cm masz zewnetrznej, wew pewnie spokojnie jeszcze z 1cm. Bedzie dobrze kochana, ja 3mam kciuki jeszcze za 2 tyg. A dzis ur moja koleżanka, w 37 tyg CC, ona miala nadcisnienie i wyobraźcie sobie malutka 2400, łożysko sie starzalo i mala przestala sie odzywiac. Ale wszystko ok, dostala 9 pkt, ale kruszynka taka mowie wam :)

Do góry