reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
No właśnie regulowanie dieta za bardzo nie pomaga, bo ja z powodu cukrzycy już i tak bardzo zdrowo się odżywiam i te wszystkie niedozwolone rzeczy odstawiłam...ehh nie ma lekko ;)

Kupię ta czerwona herbatę i spróbuje :) pije na czczo wodę z cytryna i otręby zalewam woda, jem dużo warzyw, produktów pełnoziarnistych, a poza tym za wiele mi nie wolno niestety...

Czy u was tez tak dzisiaj swieci słońce?:) aż chciałoby się wyjść...

Pokazałaby wam zdjęcie, bo właśnie mała chciała mi wyjść prawym bokiem i zrobiła wielka górkę, ale niestety leżę w kusych spodenkach i wstyd do internetow :p

Kupię ta czerwona herbatę i spróbuje :) pije na czczo wodę z cytryna i otręby zalewam woda, jem dużo warzyw, produktów pełnoziarnistych, a poza tym za wiele mi nie wolno niestety...

Czy u was tez tak dzisiaj swieci słońce?:) aż chciałoby się wyjść...

Roibos ponoć tez jest OK - znajoma Piła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dni w szpitalu coraz bardziej się dłużą. Może gdybym nie miała córki w domu byłoby to bardziej możliwe do wytrzymania, a tak to tęsknota aż skręca momentami :-/... Przez weekend tylko crp kontrolują, jeszcze nie wiem jak wyniki z wczoraj. Nic nie wiem co będą robić po weekendzie, ale mam nadzieję że coś się ruszy. W tym szpitalu co jestem starają się bardzo by uratować nawet najgorsze przypadki ciąży ... Także takie pocieszenie...
Dziewczyny na ZAPARCIA pomaga jedzenie suszonych śliwek, jabłek, picie kefirów i jogurtów naturalnych, przed śniadaniem polecam wypicie szklankę ciepłej przegotowanej wody... Nie powinno się jeść bananów... Ja takie rady dostałam i pomagają.

LadyAga dobrze ze jestes pod najlepsza kontrola! Rozłąka ciężka jest ale z drugiej strony to w trosce o swoje drugie dzieciątko. A jaka nagroda Cię czeka za wytrzymałość i cierpliwość :) Z każdym dniem coraz bliżej końca :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry