reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Julia mi też dziś twardnieje :-( a ostatnio było już tak spokojnie. Poza tym Malutka dała mi tak popalić kopniakami w pęcherz i kość ogonowa aż mnie bolało :-( znów tak nisko ruchy czuję... trzeci dzień. Czekamy do środy...

reklama
Ruzik mi wczoraj tez twardial dosc czesto i juz zaczelam liczyc czas miedzy nimi... cale szczescie ucichly...
Moze mala zmienila pozycje?
Noo kopniaki po pecherzu nie sa ciekawe:/

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ruzik, a bardzo nisko czujesz? Bo mnie wlasnie nad koscia lonowa chyba raczka smyra, i nie wiem czy to tak moze byc..
Nisko wlasnie... tez tak nad koscia lonowa i z tylu jakby w kosc ogonowa kopala... nie wiem czy to mozliwe zeby sie obrocila główką do góry? Do tej pory na każdym usg byla główką w dół. Kopniaki ostatnio milam na wysokosci pepka i wyzej a teraz od trzech dni tak wyżej nic... dziś rano to aż się poplakalam, bo to ze boli to pol biedy, ale juz nie mam sil na te zmartwienia. Leżę teraz z poduszka pod pupa i licze na to ze to cos da...

Moj tez caly czas glowka w dol byl, ale ostatnio zaslonil glowke stopka, tak zlozony jak scyzoryk byl, wiec moze ta stopka moze tam gmerac, i u Ciebie tak samo moze byc.. no nie wiem,
Kolo pepka tez ciagle cos sie dzieje i jak sie wierci to nawet czasrm boli..
Juz tez mam dosyc, glowa mi peknie od tych zmartwien..

Herbate z sokiem malinowym i miodem wypilam, ale to czesto pije i az takiego powera nigdy nie ma... ;-) no nie wiem może teraz bedzie sie to zmieniac w koncu rośnie...

reklama
Ruzik, u mnie córka całą ciążę wisiała głową w dół, a potrafiła tak nasuwać na dole, jakby uprawiała boks z pęcherzem. Zresztą nie tylko z pęcherzem, ze wszystkim dookoła. Bolało jak diabli. Około 27 tyg. zaczęła dosięgać stopami moich żeber i od tego czasu już regularnie wystawiała nogi przez mój prawy bok, a na dole potrafiła dalej mocno gmerać i tłuc.

Do góry