reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Emka
Gratuluję dzidzi
Mój synek będzie Fabian
Barnek
Jak ja aplikowalam lutke to nieraz wchodziła normalnie a nie raz nie mogłam wsadzić i miałam uczucie że moja pochwa jest zablokowana i musiałam się trochę nameczyc żeby włożyć.
Nie wiem czemu tak jest chyba to normalne skoro dużo dziewczyn tak ma.
Gratuluję dzidzi
Mój synek będzie Fabian
Barnek
Jak ja aplikowalam lutke to nieraz wchodziła normalnie a nie raz nie mogłam wsadzić i miałam uczucie że moja pochwa jest zablokowana i musiałam się trochę nameczyc żeby włożyć.
Nie wiem czemu tak jest chyba to normalne skoro dużo dziewczyn tak ma.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
To dobrze ktory to juz tydzien u Ciebie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
28+1 wolałabym żeby mała jeszcze trochę posiedziała w brzuszku.
Ziemniaczek
Ania
Dobrze by było żeby maleństwo jeszcze posiedzialo w brzuszku.
Mam nadzieję że to u ciebie przejściowe.
Dobrze by było żeby maleństwo jeszcze posiedzialo w brzuszku.
Mam nadzieję że to u ciebie przejściowe.
Katierinka
Aniay,i jak? Spokoj w dalszym ciagu? Przypomnialo mi się,ze ja a w poprzedniej ciazy mialam kilka razy napady bardzo silnych skurczow, od okolo 20 do okolo 30 tyg.,wtedy moja gin kazala mi brac nospe i lezec. Przechodzilo po okolo pòł godziny. Szyjka na usg i palpacyjnie byla bez zmian. Inna sprawa,ze one sie zawsze pojawialy po wspolzyciu,na szkole rodzenia doiedzialam sie o wlasciwosciach spermy, ze zawiera prostygaldyne(czy jakos tak),na ktora szyjka macicy jest wrazliwa,na probe zastosowalismy gumki i pomoglo,od tego czasu juz tylko tak i nic sie nie dzialo. A w dzien produ wywolalismy go wlasnie nie zabezpieczajac sie(heh,jak to brzmi przy ciąży ),wiec mysle,ze to faktycznie kwestia indywidualnej wrazliwosci ciala. Moze i u Ciebie mozna te skurcze z czyms konkretym powiazac?
Ostatnia edycja:
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
No wlasnie też sie nad tym sexem zastanawiam chociaz wydaje mi sie ze zbyt duza rozbieznosc czasu. Predzej cisnienie obstawiam bo za późno dzis tabletki wzielam I Wczorajszy stres (zgubilam Telefon w sklepie a) bo ja na takie rzeczy z opóźnieniem reaguje.Aniay,i jak? Spokoj w dalszym ciagu? Przypomnialo mi się,ze ja a w poprzedniej ciazy mialam kilka razy napady bardzo silnych skurczow, od okolo 20 do okolo 30 tyg.,wtedy moja gin kazala mi brac nospe i lezec. Przechodzilo po okolo pòł godziny. Szyjka na usg i palpacyjnie byla bez zmian. Inna sprawa,ze one sie zawsze pojawialy po wspolzyciu,na szkole rodzenia doiedzialam sie o wlasciwosciach spermy, ze zawiera prostygaldyne(czy jakos tak),na ktora szyjka macicy jest wrazliwa,na probe zastosowalismy gumki i pomoglo,od tego czasu juz tylko tak i nic sie nie dzialo. A w dzien produ wywolalismy go wlasnie nie zabezpieczajac sie(heh,jak to brzmi przy ciąży ),wiec mysle,ze to faktycznie kwestia indywidualnej wrazliwosci ciala. Moze i u Ciebie mozna te skurcze z czyms konkretym powiazac?
Nie wiem, wazne ze przeszło.
Do tego mala mi na cos uciska ze mi sie slabo robi, oddech trace I mroczki przed oczami.
Ziemniaczek
Ja miałam zapytać o ten seks ale było mi głupio i zrezygnowałam.
Katierinka
Czytasz w moich myślach
Katierinka
Czytasz w moich myślach
Ziemniaczek
Asiek
Ci tam u ciebie
Ci tam u ciebie
Ziemniaczek u mnie jedna z propozycji to wlasnie Fabian
Pozniej Leo, Leon , Tobiasz
Aniay ciesze sie ze masz lepiej sie czujesz! Badz ostrozna kochana! Oby z tym uciskiem bylo chwilowe!
Ziemniaczek tez mi mowiono ze sperma i orgazm prowadzi do skurczy....
Ja mam ten temat z glowy
Pewnie cala reszta z Was rowniez
Pozniej Leo, Leon , Tobiasz
Aniay ciesze sie ze masz lepiej sie czujesz! Badz ostrozna kochana! Oby z tym uciskiem bylo chwilowe!
Ziemniaczek tez mi mowiono ze sperma i orgazm prowadzi do skurczy....
Ja mam ten temat z glowy
Pewnie cala reszta z Was rowniez
reklama
Katierinka
Heh,niestety tak. Ale jakos radzic sobie trzeba
Jak,dziewczeta,u Was? U mnie brzuch spokojny, w pochwie przestalo kluc,ale za to znow mam jakas infekcje przeziebieniowa. Co za paradoks-przeziebic sie nie wychodzac z domu. Chyba przesadzilam z wychladzaniem mieszkania (a musze trzymac w miare niska temp. ze wzgledu na alergie),i zatoki zamiast od alergii,oberwaly od temperatury Dobrze,ze z córeczka jest niania. One sie bawia,a ja sobie lezakuje w sypialni.
Jak,dziewczeta,u Was? U mnie brzuch spokojny, w pochwie przestalo kluc,ale za to znow mam jakas infekcje przeziebieniowa. Co za paradoks-przeziebic sie nie wychodzac z domu. Chyba przesadzilam z wychladzaniem mieszkania (a musze trzymac w miare niska temp. ze wzgledu na alergie),i zatoki zamiast od alergii,oberwaly od temperatury Dobrze,ze z córeczka jest niania. One sie bawia,a ja sobie lezakuje w sypialni.
Podziel się: