reklama
pajuinka
Fanka BB :)
EM Ka gratuluję i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa!
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny potrzebuje kciuków, mam znowu regularne skurcze, mam nadzieje że odpuszczą.
Katierinka
Kochana, trzymaj się! Skurcze masz bolesne czy to są napinania brzucha? Regularne czy nieregularne? Przechodzą przy zmianie pozycji?
aniay
Bolesne (chociaż do porodowych im daleko) ale przechodzą przy zmianie pozycji i wracająKochana, trzymaj się! Skurcze masz bolesne czy to są napinania brzucha? Regularne czy nieregularne? Przechodzą przy zmianie pozycji?
3-5 minut.
Aniay - trzymaj sie !! Sluchaj wez cos na wstrzymanie skurczy, nie wiem nospe , magenz czy co tam masz, prysznic ciply, i sie poloz i odpoczywaj. A jak nie przejda to IP.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
Uzupełnij płyny dodatkowo. I koniecznie ciepły prysznic
aniay
Melduję się że po kolacji lepiej. Brzuch twardy i się spina ale już nie mam regularnych skurczów.
Tylko teraz najpierw zrobiło mi się gorąco a teraz zaczyna mnie telepać z zimna (gorączki nie mam)
Ogarnę młodą i położę się wcześniej. Dzidzia dokazuje więc się przynajmniej o nią nie martwię.
Tylko teraz najpierw zrobiło mi się gorąco a teraz zaczyna mnie telepać z zimna (gorączki nie mam)
Ogarnę młodą i położę się wcześniej. Dzidzia dokazuje więc się przynajmniej o nią nie martwię.
reklama
Podziel się: