reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Slivka my jeszcze imienia niemamy...przypuszczam ze dopiero jak M wroci na stale z Belgi to na swieta Bozego Narodzenia.
Ciezko bo nigdy niemialam imienia dla chlopca;)

Ja bede miec dziewczynke, imienia nie wiem jeszcze ... Wczoraj probowalam dokopac sie do historii Emki... ale nie znalazlam... moze ktoras na szybko przypomni? Tak dla pokrzepienia:)
dla Ciebie Emka jeszcze raz gratulacje :)
Jakie plany na dzis? Ja leze dzis i mam w planie filmy:) ksiazki musze zamowic najpierw:)

Dziewczyny mam takie pytanie czy jak aplikujecie luteine to roznie odczuwacie jak jest w srodku? Sorry ze pytam ale ja jak mialam skurcze to wydawalo mi sie ze wszystko zmieklo. Teraz po lezeniu inaczej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek dla mnie w srodku czesto.sie zmienia ale niewiem od czego;)
Niestety z historia Emki niepomoge... bo sama niewiem.
Ja dzis przed tv troche posiedze.
Jak wroce z obiadu bo ide do mamy (przez plot mieszkamy) to podwieczor wezme troszke poprasuje zeby niemiec zaleglosci...

Ja jakos w niedziele mam dola....coraz czesciej mi sie sni M...ehhhh

Barnek
Ja czasami czuję przy aplikacji, że wnętrze jest bardziej miękkie i ciasne, czasami twardsze i łatwiej lutka wchodzi. Nie wiem od czego to zależy :)

Julia nie przemęczaj się z tym prasowaniem. Biedna jesteś, że mąż za granicą. Ja nie wiem co bym zrobiła bez mojego... Może do świąt szybko zleci (chciałabym, bo w święta mogę rodzić)

reklama
Mnie dzisiaj przy aplikacji luteiny cos uklulo w palec,az podskoczylam. Okazalo sie,ze dotknelam szwu-szybki telefon do kolezanki,ktora prowadzi moja ciaze i uspokoila mnie,ze oni tam specjalnie zostawiaja nieco dluzsze wasy. Byc moze to faktycznie przyczyna tajemniczego klucia i dyskomfortu,ktore mialam wczoraj/przedwczoraj. Oby to,nic wiecej:)

Do góry