reklama
Ja bede miec dziewczynke, imienia nie wiem jeszcze ... Wczoraj probowalam dokopac sie do historii Emki... ale nie znalazlam... moze ktoras na szybko przypomni? Tak dla pokrzepienia
dla Ciebie Emka jeszcze raz gratulacje
Jakie plany na dzis? Ja leze dzis i mam w planie filmy ksiazki musze zamowic najpierw
Dziewczyny mam takie pytanie czy jak aplikujecie luteine to roznie odczuwacie jak jest w srodku? Sorry ze pytam ale ja jak mialam skurcze to wydawalo mi sie ze wszystko zmieklo. Teraz po lezeniu inaczej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dla Ciebie Emka jeszcze raz gratulacje
Jakie plany na dzis? Ja leze dzis i mam w planie filmy ksiazki musze zamowic najpierw
Dziewczyny mam takie pytanie czy jak aplikujecie luteine to roznie odczuwacie jak jest w srodku? Sorry ze pytam ale ja jak mialam skurcze to wydawalo mi sie ze wszystko zmieklo. Teraz po lezeniu inaczej.
Barnek dla mnie w srodku czesto.sie zmienia ale niewiem od czego
Niestety z historia Emki niepomoge... bo sama niewiem.
Ja dzis przed tv troche posiedze.
Jak wroce z obiadu bo ide do mamy (przez plot mieszkamy) to podwieczor wezme troszke poprasuje zeby niemiec zaleglosci...
Ja jakos w niedziele mam dola....coraz czesciej mi sie sni M...ehhhh
Niestety z historia Emki niepomoge... bo sama niewiem.
Ja dzis przed tv troche posiedze.
Jak wroce z obiadu bo ide do mamy (przez plot mieszkamy) to podwieczor wezme troszke poprasuje zeby niemiec zaleglosci...
Ja jakos w niedziele mam dola....coraz czesciej mi sie sni M...ehhhh
Barnek
Ja czasami czuję przy aplikacji, że wnętrze jest bardziej miękkie i ciasne, czasami twardsze i łatwiej lutka wchodzi. Nie wiem od czego to zależy
Julia nie przemęczaj się z tym prasowaniem. Biedna jesteś, że mąż za granicą. Ja nie wiem co bym zrobiła bez mojego... Może do świąt szybko zleci (chciałabym, bo w święta mogę rodzić)
Ja czasami czuję przy aplikacji, że wnętrze jest bardziej miękkie i ciasne, czasami twardsze i łatwiej lutka wchodzi. Nie wiem od czego to zależy
Julia nie przemęczaj się z tym prasowaniem. Biedna jesteś, że mąż za granicą. Ja nie wiem co bym zrobiła bez mojego... Może do świąt szybko zleci (chciałabym, bo w święta mogę rodzić)
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
U mnie tez rożnie z lutka. Do niedawna brałam 2 x 100, ale ze tyle cieżko było na raz kupić w aptece to zostały mi 50 i mam po dwie na raz.
Ok.. to moze tak ma byc... zobacze co w czwartek mi lekarz powie
reklama
Katierinka
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj przy aplikacji luteiny cos uklulo w palec,az podskoczylam. Okazalo sie,ze dotknelam szwu-szybki telefon do kolezanki,ktora prowadzi moja ciaze i uspokoila mnie,ze oni tam specjalnie zostawiaja nieco dluzsze wasy. Byc moze to faktycznie przyczyna tajemniczego klucia i dyskomfortu,ktore mialam wczoraj/przedwczoraj. Oby to,nic wiecej
Podziel się: