reklama
lilija
Fanka BB :)
Odbiegajac trochę od tematów"szyjkowych" mam wyniki glukozy i czy któraś z Was miała wynik po dwóch godzinach wyższy niż po godzinie? :-( moje wyniki to 92-123-133.
Jeśli dobrze pamiętam normy to wyniki masz dobre
Ja leżę ile mogę, pdzestraszylam się tych 3cm, ale ciężko odpoczywać przy 14 m. Dziecku
Ziemniaczek
Witam nowe szyjki
RUZIK
Masz dobre wyniki nie masz co się martwić.
Miałam podobne tylko na czczo miałam 83
Ja dzisiaj byłam na nogach od 11 do 18 i jak dla mnie to bardzo dużo ale dobrze się czuje i nic mnie nie boli.
Byłam u rodzinki.
A co tam u was bo widzę że jakaś cisza
Oglądam masterchef ktoś też ogląda
RUZIK
Masz dobre wyniki nie masz co się martwić.
Miałam podobne tylko na czczo miałam 83
Ja dzisiaj byłam na nogach od 11 do 18 i jak dla mnie to bardzo dużo ale dobrze się czuje i nic mnie nie boli.
Byłam u rodzinki.
A co tam u was bo widzę że jakaś cisza
Oglądam masterchef ktoś też ogląda
Hej. Tak, tak wiem że wyniki mieszczą się w normie, ale zaniepokoil mnie ten wzrost w drugiej godzinie. Jutro mam wizytę to zobaczę co gin mi powie. Idę dopiero na 19.30 ale napiszę Wam co i jak. Troszkę się boję o szyjke, bo brzuszek twardnieje, ale zobaczymy...
Ja oglądam masterchefa ;-) zresztą przez te leżenie to chyba wszystkie te głupoty zaczęłam oglądać. A dziś obejrzałam nawet familiade! To jakaś pomyłka hihi
Kurczę zaczęło mnie coś piec i swedziec TAM... :-\ zapobiegawczo co dwa trzy dni brałam macmiror (wtedy było ok) teraz nystatyne. I po tej nystatynie mnie zaczęło. Nie wiem czy to możliwe, że to przez te globulki skoro macmiror też z nystatyna... jutro poproszę o posiew.
Miałam miły weekend, bo Mąż nareszcie pobyl w domu, więc trochę"odpoczelam" od samotności. Mam nadzieję, że u Was też milusio skoro taka cisza ;-)
Ziemniaczek zazdroszczę chodzenia ;-) mnie po tej glukozie tak bolal kręgosłup,że w nocy się budzilam :-\ te leżenie upośledza hihi całuję. Dobrej nocy.
Ja oglądam masterchefa ;-) zresztą przez te leżenie to chyba wszystkie te głupoty zaczęłam oglądać. A dziś obejrzałam nawet familiade! To jakaś pomyłka hihi
Kurczę zaczęło mnie coś piec i swedziec TAM... :-\ zapobiegawczo co dwa trzy dni brałam macmiror (wtedy było ok) teraz nystatyne. I po tej nystatynie mnie zaczęło. Nie wiem czy to możliwe, że to przez te globulki skoro macmiror też z nystatyna... jutro poproszę o posiew.
Miałam miły weekend, bo Mąż nareszcie pobyl w domu, więc trochę"odpoczelam" od samotności. Mam nadzieję, że u Was też milusio skoro taka cisza ;-)
Ziemniaczek zazdroszczę chodzenia ;-) mnie po tej glukozie tak bolal kręgosłup,że w nocy się budzilam :-\ te leżenie upośledza hihi całuję. Dobrej nocy.
Ziemniaczek
RUZIK
Ja biorę zapobiegawczo NATAMYCYNA UNIA ale bardzo dobry jest krem gynazol taki w dozowniku starczy na tydzień jest super ja go chwale i dziewczyny z Fb spróbuj a zobaczysz.
Aplikujesz jednorazowo i działa na tydzień
Mi brzuch twardnieje już 3 miesiące o jest ok.
A co do męża to nie mam co narzekać na samotnosc.
Wraca z pracy o 15 o leży że mną resztę dnia i w nocy i tak codziennie.
Ja leżę cały dzień tylko dzisiaj wyszłam pochodzić i rozprostowac nogi.
Ja biorę zapobiegawczo NATAMYCYNA UNIA ale bardzo dobry jest krem gynazol taki w dozowniku starczy na tydzień jest super ja go chwale i dziewczyny z Fb spróbuj a zobaczysz.
Aplikujesz jednorazowo i działa na tydzień
Mi brzuch twardnieje już 3 miesiące o jest ok.
A co do męża to nie mam co narzekać na samotnosc.
Wraca z pracy o 15 o leży że mną resztę dnia i w nocy i tak codziennie.
Ja leżę cały dzień tylko dzisiaj wyszłam pochodzić i rozprostowac nogi.
Jadwiga orłowska
Ja tez dzis pochodzilam i nawet kupiłam kilka rzeczy dla niuni. Bałam sie o skurcze, ale nie było ich więcej. Staraniom mam lepsze dni i nie twardnieje tak często. Niestety muszę czekać aż do 12 października zeby sprawdzić szyjke.
Ja dzisiaj w nocy miałam skurcze przez 1,5 godz. co 7-10 min. Juz myślałam żeby alarm podnieść, ale przeszły, poza tym od środy regularnie mnie przeczyszcza. Czyli chyba synuś się do wyjścia szykuje.
Vita, a u Ciebie jakieś oznaki rozpakowania?
Vita, a u Ciebie jakieś oznaki rozpakowania?
Hej dziewczyny i ja sie melduje.U mnie wprawdzie 36 tydzien i 5 dzien dopiero ale to ciaza blizniacza wiec pewnie w kazdej chwili moze sie zaczac.
W nocy tez dopadaja mnie potworne skurcze i noc ogolnie od tygodnia bywa ciezka ale jeszcze sa nieregolarne.
Ja w domu sama teraz juz jestem normalnie zyje w strachu czy jak sie zacznie to bede wiedziala ze to to, czy zdaze zatelefonowac.Kurcze rodzice byli miesiac ale ojcu sie odwidzialo po 3 tygodniach i zostawili mnie sama na pastwe losu w najgorszym momencie i przez to mam dodatkowego nerwa tylko.
Vita tez sie zastanawialam co u ciebie?
W nocy tez dopadaja mnie potworne skurcze i noc ogolnie od tygodnia bywa ciezka ale jeszcze sa nieregolarne.
Ja w domu sama teraz juz jestem normalnie zyje w strachu czy jak sie zacznie to bede wiedziala ze to to, czy zdaze zatelefonowac.Kurcze rodzice byli miesiac ale ojcu sie odwidzialo po 3 tygodniach i zostawili mnie sama na pastwe losu w najgorszym momencie i przez to mam dodatkowego nerwa tylko.
Vita tez sie zastanawialam co u ciebie?
reklama
Podziel się: