reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja mam tak w połowie spakowaną tylko dla siebie. Muszę jeszcze dla dziecka. A Wy macie dwie oddzielne torby czy jedną wspólną?

Jestem w 36 tygodniu.

Ja bym chciała do jednej ale to nie wiem jak duża by ona musiała być bo jednak podkłady, te ogromne podpaski, pieluchy dla dziecka itp. zajmują dużo miejsca! A teraz dolicz do tego nocne koszule, klapki, ręczniki, kosmetyki i ubranka dla dziecka! Jakieś wody mineralne itp

Jestem w 37 tygodniu ciąży

U mnie na sali dziewczyna urodziła w 36 tc wlasnie i okazuje sie ze mały moze jechać na oiom do innego szpitala ... To trochę lipa ... Ja s ogole
Myslalam ze w 36 to juz raczej nie ma takiej potrzeby ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
I dziecko urodzone w terminie może wymagać przebywania na oiomie... a 36 tydzień to jednak dalej wcześniak. Ma problemy z oddychaniem czy coś jeszcze? I skończony 36?

Do góry