reklama
Ali ja juz tyle razy prubowalam wyblagac te strydy ze juz nie zlicze, bo co tydzien z powodu skurczy/twardnien brzucha tam jestem.
Zwykle zapisywaly sie mala na 30 gora, ale dzis cos to dziwne sa i inne niz wczesnie, ze cos czyje ze mnie chyba zostawia.
Zwykle zapisywaly sie mala na 30 gora, ale dzis cos to dziwne sa i inne niz wczesnie, ze cos czyje ze mnie chyba zostawia.
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Hej Marluna do mnie też wróciły te skurcze, wczoraj się pokręciłam po kuchni i od nowa się zaczęło. Już sobie podstawiłam taboret pod łóżko.Nie wiem jak ja wytrzymam do powrotu męża, zaczyna być pusto w kuchni. Sąsiadka wyjechała i zaczynam się czuć samotnie. Zostawiła mi klucze, żebym nakarmiła rybki to pewnie jak mnie przyciśnie wyjem jej co nie co.
asiekD
Julia ja mam problem z szyjka to moja 3 ciąża i w każdej ten sam problem w pierwszej miałam szew który wytrzymał do 27 tyg potem popuscil zakładany w 19 tyg. Teraz w 23 tyg zakładany pessar obecnie już 29 tydz szyjka przy zakładaniu miała 2,5 cm cały czas prawie leżę
asiekD
Julia poczytaj nasze forum wstecz to zobaczysz że da się wytrzymać nawet leżąc będzie wszystko ok. Tylko leż na forum jest też ziemniaczek ona ma zalorzony szew lekarze mówili że może chodzić przez chodzenie szyjka skrucila jej się do 1 cm teraz cały czas leży i jest ok
Hop hop pamiętacie mnie? Hope, Dordaw, Papercut, Patuska zaglądacie tu jeszcze? Mnie trochę nie było ale mimo hapy endu i Wikusia, w połogu wylądowalam na sepsę w szpitalu a oczywiście przez szyjkę.
Ale ja dziś chciałam nie tyle o sobie co o Julii. Zaprosiłam ja do nas bi znamy się z innego wątku i wierzę że jej pomożecie a z wami będzie bardziej na bieżąco (ja ogarniam tematy kup)
Pozdrawiam was gorąca, zwłaszcza ciocie co mnie kojarzą :*
Julia będzie ci tu dobrze :*
Ale ja dziś chciałam nie tyle o sobie co o Julii. Zaprosiłam ja do nas bi znamy się z innego wątku i wierzę że jej pomożecie a z wami będzie bardziej na bieżąco (ja ogarniam tematy kup)
Pozdrawiam was gorąca, zwłaszcza ciocie co mnie kojarzą :*
Julia będzie ci tu dobrze :*
reklama
Podziel się: