reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ali ja juz tyle razy prubowalam wyblagac te strydy ze juz nie zlicze, bo co tydzien z powodu skurczy/twardnien brzucha tam jestem.
Zwykle zapisywaly sie mala na 30 gora, ale dzis cos to dziwne sa i inne niz wczesnie, ze cos czyje ze mnie chyba zostawia.

Hej Marluna do mnie też wróciły te skurcze, wczoraj się pokręciłam po kuchni i od nowa się zaczęło. Już sobie podstawiłam taboret pod łóżko.Nie wiem jak ja wytrzymam do powrotu męża, zaczyna być pusto w kuchni. Sąsiadka wyjechała:sad: i zaczynam się czuć samotnie. Zostawiła mi klucze, żebym nakarmiła rybki to pewnie jak mnie przyciśnie wyjem jej co nie co.

Julia ja mam problem z szyjka to moja 3 ciąża i w każdej ten sam problem w pierwszej miałam szew który wytrzymał do 27 tyg potem popuscil zakładany w 19 tyg. Teraz w 23 tyg zakładany pessar obecnie już 29 tydz szyjka przy zakładaniu miała 2,5 cm cały czas prawie leżę

Julia poczytaj nasze forum wstecz to zobaczysz że da się wytrzymać nawet leżąc będzie wszystko ok. Tylko leż na forum jest też ziemniaczek ona ma zalorzony szew lekarze mówili że może chodzić przez chodzenie szyjka skrucila jej się do 1 cm teraz cały czas leży i jest ok

Hop hop pamiętacie mnie? Hope, Dordaw, Papercut, Patuska zaglądacie tu jeszcze? Mnie trochę nie było ale mimo hapy endu i Wikusia, w połogu wylądowalam na sepsę w szpitalu a oczywiście przez szyjkę.

Ale ja dziś chciałam nie tyle o sobie co o Julii. Zaprosiłam ja do nas bi znamy się z innego wątku i wierzę że jej pomożecie a z wami będzie bardziej na bieżąco (ja ogarniam tematy kup) :D

Pozdrawiam was gorąca, zwłaszcza ciocie co mnie kojarzą :*
Julia będzie ci tu dobrze :*

reklama
O kurcze nafoczka dobrze ze juz wszystko wporządku ale czemu sepsa przez szyjke?? Dziewczyny już prawie nie zaglądają ostatnio Dordaw urodziła i pisała urodziła 14.08

Do góry