reklama
Asia, milo bylo.Cie.prawie poznac :-) a bardzo Ci ladnie w tej ciazy,taka pileczka z przodu odpowiednich rozmiarow :-) i sobie pomyslalam,kurcze ale spoko.ma.ta.dziewczyna,ze.wchodzi w.takie.spoko.dzinsy ;-), bo mnie to wszystko.gniecie i uciska w.nogach i w ogole.i.chodze jak ten obdartus :-)
Siedzialam w.poczekalni i obserwowalam,bo mysle,swiat maly,nie wiadomo kto.sie pojawi ;-) ale bardziej podejrzewalam dziewczyne z ktora wczesniej rozmawialam,bo mowila,ze to Jej trzecia ciaza i wczesniej tez musiala lezec ;-).
Lekarz wczoraj mialam wrazenie,ze mial.glowe pochlonieta inni sprawami,bo niby badal mnie,ale jak tylko szlam sie ubrac/rozebrac to siedzial na komorce.
Aaa telefon okazal.sie niepotrzebny,bo.to moj maz.siedzial w.tym.aucie za.rogiem,nie wiem.skad wpadl na.to,ze sie domysle
Siedzialam w.poczekalni i obserwowalam,bo mysle,swiat maly,nie wiadomo kto.sie pojawi ;-) ale bardziej podejrzewalam dziewczyne z ktora wczesniej rozmawialam,bo mowila,ze to Jej trzecia ciaza i wczesniej tez musiala lezec ;-).
Lekarz wczoraj mialam wrazenie,ze mial.glowe pochlonieta inni sprawami,bo niby badal mnie,ale jak tylko szlam sie ubrac/rozebrac to siedzial na komorce.
Aaa telefon okazal.sie niepotrzebny,bo.to moj maz.siedzial w.tym.aucie za.rogiem,nie wiem.skad wpadl na.to,ze sie domysle
Joasia_1986
Fanka BB :)
Dziewczyny jak fajnie, że udało się Wam spotkać hihi
asiekD
Fanka BB :)
Mmm777 to były dżinsy z gumką w pasie noszę je pod brzuchem nic nie gniecie. faktycznie lekarz ciągle był wczoraj na tel. Ty kochana masz malutki brzuch jak na 9 MC mój jest większy w 7.Kiedy masz kolejną wizytę. Pewnie już nie będzie dane nam się spotkać. Ale fajnie było choć przez chwilę się zobaczyć.
Asia wlasnie nie ustalil kolejnej wizyty. Zwolnienie mam do 04.09,wiec nie wiem.czy zaklada ,ze urodze jednak do tej pory..;-) w sumie to.juz nic na tej wizycie sie nie dzialo...oprocz tego,ze stwierdzil,ze akcja porodowa jeszcze sie nie zaczela,posluchal serduszka i przeplywy pepowinowe poogladal. Ale jakos bez emocji byl...zawsze wtedy podejrzewam,ze widzi cos o czym mi nie mowi...
Witam dziewczyny jestem tu nowa na watku
W srode na wizycie okazalo sie moja szyjka ma 23mm zamknieta i twarda ale za krotka jest jak na ten tydzien cazy 17tc ehhh.
Wczoraj juz mialam zabieg i zalozyli szew.
Jestem juz domku od godzinki i grzecznie leze!
Macie cos na pocieszenie dla mnie?
Zaraz wezme sie za czytanie calego watku, przynajmniej bede miec zajecie .
Pozdrawiam[emoji4]
W srode na wizycie okazalo sie moja szyjka ma 23mm zamknieta i twarda ale za krotka jest jak na ten tydzien cazy 17tc ehhh.
Wczoraj juz mialam zabieg i zalozyli szew.
Jestem juz domku od godzinki i grzecznie leze!
Macie cos na pocieszenie dla mnie?
Zaraz wezme sie za czytanie calego watku, przynajmniej bede miec zajecie .
Pozdrawiam[emoji4]
reklama
Witaj julia
Ja ogolnie nic nie moge napisac na temat szyjki, bo mam problemy z twardnieniami brzucha, przez dluszy czas nie mialo to wplywu na moja szyjke az do odtatniego tygodni wtedy byl to 29 tydzien i skrocila sie do 2,5 cm.
Sa tu dziewczyny co napewno moga Ci duzo na temat skracajacej sie szyjki napisac.
Dziewczyny ja chyba sie zabardzo pochwalilam ze mi wczoraj skurcze przeszly, bo dzic w nocy wszystko wrocilo z pidwojna sila i czestotliwoscia.
Dzwonilam do szpitala kazali mi przyjechac o 16, a ja mam wrazenie ze do szesnastej to ja urodze jak nic.
Trzymajcie kciuki, skurcz za skurczem a jeszcze zalewa mnie potem przy tym, czegos takiego jeszcze nie mialam.
Ja ogolnie nic nie moge napisac na temat szyjki, bo mam problemy z twardnieniami brzucha, przez dluszy czas nie mialo to wplywu na moja szyjke az do odtatniego tygodni wtedy byl to 29 tydzien i skrocila sie do 2,5 cm.
Sa tu dziewczyny co napewno moga Ci duzo na temat skracajacej sie szyjki napisac.
Dziewczyny ja chyba sie zabardzo pochwalilam ze mi wczoraj skurcze przeszly, bo dzic w nocy wszystko wrocilo z pidwojna sila i czestotliwoscia.
Dzwonilam do szpitala kazali mi przyjechac o 16, a ja mam wrazenie ze do szesnastej to ja urodze jak nic.
Trzymajcie kciuki, skurcz za skurczem a jeszcze zalewa mnie potem przy tym, czegos takiego jeszcze nie mialam.
Podziel się: