reklama
U mnie 32+3 i tez wizyta w poniedziałek. Dzis sobie pojechałam na badanie krwi a pozniej do sklepu i apteki a teraz leze i czekam aż mąż wróci, tez z niego niedobrak ale jakoś ostatnio przez miesiąc to sie dogadujemy bez żadnych kłótni .
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Super Iza.
Moge potwierdzic moje skurcze wychamowaly,ale mi ulzylo, ale pewnie stracilam Troche szyjki. Tu naprawde maja n'as w d...e, bo wizyte mam dopiero 22 wrzesnia.
Ja na mojego nie narzekam, kazalam mû jechac bo naprawde musi wiele spraw pozalatwiac, a ja jakos sobie poradze. Najwyzej Troche pobecze w poduszke. Jeszcze OK 14 tygodni, bedzie mial jeszcze sa swoje. Niech zbiera sily.
Moge potwierdzic moje skurcze wychamowaly,ale mi ulzylo, ale pewnie stracilam Troche szyjki. Tu naprawde maja n'as w d...e, bo wizyte mam dopiero 22 wrzesnia.
Ja na mojego nie narzekam, kazalam mû jechac bo naprawde musi wiele spraw pozalatwiac, a ja jakos sobie poradze. Najwyzej Troche pobecze w poduszke. Jeszcze OK 14 tygodni, bedzie mial jeszcze sa swoje. Niech zbiera sily.
Dziewczyny i ja sie melduje, po prawie dwoch dniach twardnien brzucha wczoraj w nocy mnie puscilo, dzis jest z owu normalnie, maluchy szaleja, boje sie myslec o szyjce a w srode bede miec wizyte planowa, w szpitalu na ktorej bedzie wszystko dokladnie pomierzone.
Iza gratulacje fajna wage ma juz twoje dzidzi.
Moj facet o dziwo przestal narzekac ze musi wszystko w domu robic za nas dwoje, a jak byl na urlopie to wieczne wyrzuty byly.w W sumie mam teraz siostre do pomocy ale ona nazrazie nieogarnia, ale zawsze cos bo dzieki niej czas plynie szybciej.
Iza gratulacje fajna wage ma juz twoje dzidzi.
Moj facet o dziwo przestal narzekac ze musi wszystko w domu robic za nas dwoje, a jak byl na urlopie to wieczne wyrzuty byly.w W sumie mam teraz siostre do pomocy ale ona nazrazie nieogarnia, ale zawsze cos bo dzieki niej czas plynie szybciej.
Ja się umówiłam na dzisiaj na 18 40 na dodatkową wizytę. Mam tyle tych skurczów że wolę sprawdzić czy to już czy na czym stoję...
A mój mąż to złoty człowiek... nie mogę na nic narzekać.
Marluna, Jadwiga cieszę się że u Was lepiej
Yvonne 37 tydzień - jak to już pięknie wygląda
A mój mąż to złoty człowiek... nie mogę na nic narzekać.
Marluna, Jadwiga cieszę się że u Was lepiej
Yvonne 37 tydzień - jak to już pięknie wygląda
Ostatnia edycja:
Miło się czyta że u was wszystko w porządku Ja ostatnio nie mam w ogóle czasu ba pisanie
W środę byłam na usg i moja kruszyna waży 2467 łożysko wydolne a szyjki stwierdziła że nie ma co mierzyć
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
W środę byłam na usg i moja kruszyna waży 2467 łożysko wydolne a szyjki stwierdziła że nie ma co mierzyć
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Ja wizytę mam 31 sierpnia.
Na mojego też nie narzekam bo wszystko robi i to z chęcią.
Nawet w łóżku po pracy ze mną leży żebym sama nie była.
Kurcze u mnie dopiero 29+3 zaczyna się 30 tc a maluch ważył 3 dni temu 1470 g
Pozdrawiam was serdecznie i cieszę się że u was jest dobrze.
Na mojego też nie narzekam bo wszystko robi i to z chęcią.
Nawet w łóżku po pracy ze mną leży żebym sama nie była.
Kurcze u mnie dopiero 29+3 zaczyna się 30 tc a maluch ważył 3 dni temu 1470 g
Pozdrawiam was serdecznie i cieszę się że u was jest dobrze.
Podziel się: