reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Basiu też tak miałam w drugiej ciąży. Tego biegania po schodach nie ma naprawdę wiele. A w szpitalu jak byłam to na badania schodziłem piętro niżej i sie tym nikt nie przejmował, nawet musiało sie czekać w kolejce na stojąco.
Ziemniaczek
DORDAW
Ale słodka i śliczna dzidzia
IZA
Ja mam szyjke 1 cm od 20tc o mam tak do teraz a dzisiaj na wizycie to była 1.2 cm o 2 mm więcej ale ja leżę ciągle wstaje tylko do wc i kąpiel no i wizyty i laboratorium.
Właśnie wróciłam z wizyty.
Trochę późno miałam na 17 ale weszłam o 18.30. No i chodziłam po sklepach byłem u siostry itd
A na wizycie to wszystko ok.
Dzidzia waży 1470 g a jestem 29+1
Ważę już 64 kg przytyłam 11 kg nie wiem jak bo mało jem 2 razy dziennie plus owoce
To chyba od leżenia.
Wody serce pepowina łożysko ok
Ale słodka i śliczna dzidzia
IZA
Ja mam szyjke 1 cm od 20tc o mam tak do teraz a dzisiaj na wizycie to była 1.2 cm o 2 mm więcej ale ja leżę ciągle wstaje tylko do wc i kąpiel no i wizyty i laboratorium.
Właśnie wróciłam z wizyty.
Trochę późno miałam na 17 ale weszłam o 18.30. No i chodziłam po sklepach byłem u siostry itd
A na wizycie to wszystko ok.
Dzidzia waży 1470 g a jestem 29+1
Ważę już 64 kg przytyłam 11 kg nie wiem jak bo mało jem 2 razy dziennie plus owoce
To chyba od leżenia.
Wody serce pepowina łożysko ok
Ziemniaczek
Iza
Ja miałam sterydy podane już w 24tc
Wiesz co ja bym na twoim miejscu pessar założyła bo na szew to już raczej za późno ale nie jestem pewna.
Bardzo mi przykro ale wiem że masz szansę donieść ta ciążę nawet do terminu
Weź przykład że mnie na już z cm leżę 2 miesiące można? można ale musisz leżeć ii założyć krążek
Ja miałam sterydy podane już w 24tc
Wiesz co ja bym na twoim miejscu pessar założyła bo na szew to już raczej za późno ale nie jestem pewna.
Bardzo mi przykro ale wiem że masz szansę donieść ta ciążę nawet do terminu
Weź przykład że mnie na już z cm leżę 2 miesiące można? można ale musisz leżeć ii założyć krążek
EM Ka
Ale kruszynka gratulacje
Basia spokojnie z tymi schodami ja jestem u rodziców co 3 dzień wchodzę po schodach mam krążek krótka szyjkę odbieram dziecko z przedszkola jeżdzę na Angl jest ok leżę tylko kiedy mogę poza tum juz weszłas w bezpieczny czas kochana
Iza powodzenia !
Ziemniaczek podziwiam
Basia spokojnie z tymi schodami ja jestem u rodziców co 3 dzień wchodzę po schodach mam krążek krótka szyjkę odbieram dziecko z przedszkola jeżdzę na Angl jest ok leżę tylko kiedy mogę poza tum juz weszłas w bezpieczny czas kochana
Iza powodzenia !
Ziemniaczek podziwiam
reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
Basiu ja mieszkam na 3cim pietrze i do lekarza jakos musze zejsc i potem wrocic. Wszystko spokojnie i powoli. Lekarka mi powiedziala ze mam zaczac sie powoli rusAc. Cwiczenia miesni kegla od 35 tc dopiero a teraz juz moge delikatnie cwiczenia rozciagajace miednice np joga dla kobiet w ciazy ale bardzo powoli i delikatnie
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: