reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Hej. Moje skurcze dalej nie mijają, zaczęłam spisywać godziny, żeby mnie nie zbyli na pogotowie gdybym musiała jechać. Położyłam taborety pod łóżko i tak jak na szpilkach leżę prawie bez ruchu. Nawet po jedzenie nie idę.
Jadwiga orłowska
0.30 - 1.5 godziny. Ale ostatnio pytaj o kupę itd jakby skurcze ich nie obchodzily
Jadzia lacze sie z toba w bolu, wczoraj totalnie kiepski dzien pod wzgledem skurczy.W nocy nie moglam spac bo brzuch jak kamien.
Dzis odrana nie lepiej kilka skurczy na gidzine, zdecydowalam sie jechac na szpital, dzwonilam po tesciowa by mnie zawiozla i guzik z petelka, bo jak zwykle nie ma jej w domu, komorki nie ma wiec pozostaje taxi.
Postanowilam jeszcze sprubowac polezec, zjadlam dwie brzoskwinie i dzieciaki zaczely po tym szalec, a brzuch narazie sie jakby uspokoil.
Niby siostra przyjechala pomomoc, ale mimo ze mieszkanie malutkie to nie ogarnia i mam wrazenie ze wiecej przeszkadza niz pomaga, bo ciagle trzeba jej cos pokazywac, przez to tylko wstaje i sie klade i tak wkolko, co mnie stresujeje tylko i spokoju brak.
Jadzia ty zostajesz w domu czy wybierasz sie na pogotowie?
Dzis odrana nie lepiej kilka skurczy na gidzine, zdecydowalam sie jechac na szpital, dzwonilam po tesciowa by mnie zawiozla i guzik z petelka, bo jak zwykle nie ma jej w domu, komorki nie ma wiec pozostaje taxi.
Postanowilam jeszcze sprubowac polezec, zjadlam dwie brzoskwinie i dzieciaki zaczely po tym szalec, a brzuch narazie sie jakby uspokoil.
Niby siostra przyjechala pomomoc, ale mimo ze mieszkanie malutkie to nie ogarnia i mam wrazenie ze wiecej przeszkadza niz pomaga, bo ciagle trzeba jej cos pokazywac, przez to tylko wstaje i sie klade i tak wkolko, co mnie stresujeje tylko i spokoju brak.
Jadzia ty zostajesz w domu czy wybierasz sie na pogotowie?
Jadwiga orłowska
Chyba bezpieczniej w domu, tam sie samemu dostać to maraton. Poczekam, bo by mi tylko szyjke sprawdzili i wysłali do domu. No i tam straszne kolejki.
reklama
Ja sama nie wiem co robic, bylam juz zdecydowana jechac i jakby mial mnie kto zawiesc to chyba bym pojechala, bo jak cos zle calkiem to moze wreszcie podadza mi te sterydy na plucka.
Ale jak znow wywale kupe kasy na taxi a oni mi tam tylko ktg oodlacza i zrobia usg i wysla do domu to mysle zeby lepiej oszczedzic sobie tej przyjemnosci jazdy do szpitala, nie wiem ja tam ostatnio co tydzien jestem.
Ale jak znow wywale kupe kasy na taxi a oni mi tam tylko ktg oodlacza i zrobia usg i wysla do domu to mysle zeby lepiej oszczedzic sobie tej przyjemnosci jazdy do szpitala, nie wiem ja tam ostatnio co tydzien jestem.
Podziel się: