reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Basia czytałam o tej bakterii i powiem ze niezbyt mi się ona podoba.
To jest pałeczkę zapalenia płuc i powoduje poród przedwczesny . Mam nadzieje ze tak nie jest. I to jest chorobą szpitalna.
A powiedz mi jeszcze czy w posiewie moczu tez można ją wykryć bo od tego czasu co założyli mi szew to boli mnie jak siku robie mimo że posiew szyjka mam czysty proszę odpisz mi jak wiesz

reklama
Ziemniaczek na pewno nie masz tego problemu. W posiewie tez może byc ta bakteria ale ja posiew mam czysty. Sam mocz i posiew moczu mam dobry. A jesli ty miałaś juz robiony posiew po szpitalu to nie masz czym się martwić

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Mmm777 też się cieszę że wkoncu może lekarz coś zrozumiał. Nie nie idę w środę do tamtego drugiego lekarza. Nie na rękę by mi było zmieniać już na tym etapie
Ale jeśli by trzeba było to bym zmieniła

Ja kupilam magnez z potasem teraz skoro ten z b6 w ogole sie nie przyswaja i jest strasznie drogi. Za ten z potasem zaplacilam 3-4 zl. I do tego chela-ferr na uzupelnienie zelaza.
Ja mam wizyte za 2 tyg i teraz juz bede chodzic co 2 tyg caly czas.
A na liczniku 31 tydzien

Cześć dziewczynki.
U mnie pogoda piękna za oknem słoneczko a ja czekam na śniadanko . Powiem wam ze coś apetytu nie mam ostatnio mało wiem.
Mam nadzieje ze dzidz nie schudnie.
Mogłabym wogole nic nie jeść
A co tam u was jak zapowiada się wtorek

Czy ktoras z Was bierze witaminy?? Podobno od witamin rosna duze dzieci, juz sama sie zastanawiam czy ich nie odstawic skoro moj Maly taki duzy. Waga 29+3 - 1785 gram

Ja biorę Femibion 2, w poprzedniej ciąży też prałam i pamiętam, że jak na wizycie w 36 tygodniu córka ważyła 2900 to lekarka kazała mi odstawić witaminy

Jestem w 34 tygodniu ciąży

Ja tez biore Femibion 2 i tez spore sie szykuje. W 36+5 mala miala okolo 3 100, ale dzisiaj bylam na wizycie i gin mowil, zeby brac caly czas, nawet po urodzeniu przy karmieniu piersia. Mam nadzieje, ze przy sciaganiu pessara w sobote zacznie sie juz cos dziac to nie mialaby czasu za duza urosnac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dordaw masz juz końcówkę. Gratulacje!!. Bardzo Ci zazdroszczę i modlę się by mi tez było dane dotrzymać takiego terminu. Ja dzis odbieram podstawowe wyniki badań. Dzis zaczyna mi się 33 tydzień. Mój cel teraz jest 34 także jeszcze dwa tygodnie i następny cel:)

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Do góry