reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

No to ja zdam relacje najpóźniej .
Nie mogę się doczekać wizyty i znowu przygotowałam 1000 pytań do hehe
Właśnie oglądam nasz nowy dom babcia i 5 wnuków sami chłopcy.
Baska ty masz najwcześniej

Ostatnia edycja:
reklama
No tez dam wam znać. U mnie jakaś słaba niedziela. Mam doła, dość i płakać mi się chce. Zakładam, że to przemęczenie materiału, że jestem w dołku i zaraz mi przejdzie. Mi w posiewie szyjki wyszła bakteria i od 3 dni biorę antybiotyk. Tak mnie to zasmuciło i załamało. Tak o siebie dbam, tak się staram i co chwila coś. W ogóle nie mam pomysły jak nie myśleć. Ale wierze ze to kwestia teraz słabszych dni i będzie lepiej

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Ja też się martwię tym badaniem na krzepliwosć wynik bardzo wysoki jest to niebezpieczne dla mnie i dla dziecka od wczoraj biorę zastrzyk 60 mam nadzieję że mi te d-dimery obniża się. Zastanawiam się czy jutro podejść powtórzyć wynik czy we wtorek

A ja mam infekcje dróg moczowych i tez jestem smutna. To pewnie przez ten szew ale już jest lepiej nie czuje bólu zaraz wezmę tabsy .
Jutro będę mieć gości . Przyjechała rodzinka z Anglii przynajmniej będzie weselej bo zawsze siedzimy razem i są nudy.

Basia
A jaka masz bakterie jeśli mogę wiedzieć bo ja nie mam pojęcia jakie mogą tam być bakterie . U mnie nic nie wyszło ale jeszcze może wyjść później bo mam szew.
Miłego poniedziałku dziewczynki.
Ja juz wykapana trochę posprzątalam wreszcie się trochę ruszyłam chyba nic nie będzie. Obiad się gotuje i czekam na gości.
A co tam u was

Cześć ziemniaczek ja też troszkę się ruszam bo chce aby krążenie troszkę ruszyło żeby ta moja krew rozrzedzic. Jutro powtórzę badanie i zobaczę a narazie przygotowuje się psychicznie do wizyty u lekarza czeka mnie ciężka rozmowa mam zamiar powiedzieć co myślę. Fajnie mieć takiego lekarza jak ty z którym można normalnie pogadać.

Asiu
Masz racje dlatego zmieniłam sobie na tego co mam teraz. Do tamtego chodziłam tylko dlatego ze przyjmował na fundusz ale i tak kazał przychodzić mi prywatnie wiec pomyślałam że jak mam płacić to wolę chodzić do mojego i do najlepszego lekarza który jest "człowiekiem"
To jest człowiek który kocha ten zawód nie tylko pracuje dla kasy.

Ziemniaczek nie każdy robi to badanie jeśli jest kilka poronień lub ciąża obumarła to lekarz zleca takie inne badanie czy nie ma zespołu antyfosfolipidowego ja miałam to badane po poronieniu w 1 ciąży wyszedł niepełno objawowy zespół. Wtedy lekarz przepisuje zastrzyki w brzuch by rozrzedzic krew ja biorę te zastrzyki w każdej ciąży przez 9 MC i w tedy gdy bierzesz te zastrzyki wtedy robi się to badane d-dimery by sprawdzić gęstość krwi u mnie pomimo zastrzyków wyszedł kosmiczny wynik. Na co mój ginekolog nie zeragowal gdy do niego zadzwoniłam i stwierdził że nadal utrzymujemy ta sama dawkę zastrzyków co jest nie dowiary bo wynik jest 8 krotnie zawyzony. Ehhh nie mam siły już

reklama
Aha szkoda ze nie mogę ci pomoc ani doradzić. Ale może w innych sprawach służę pomocą.
A jak tam z mężem lepiej pojechał juz bo pisałaś ze ma jechać na 2 tyg

Do góry