reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bliźniakowe pokoje - jakie mamy, chcemy, marzymy - wątek dekoracyjny :)

reklama
Ja juz tez zakonczylam prace nad pokoikiem dla dzieciaczkow, wolalam zrobic to w kolorach neutralnych tz nie rozowy czy niebieski, nigdy na 100% nie potwierdza plci, ile razy sie zdazalo ze pokoik pomalowany na rozowo a tu chlopczyk ;) DSC01204_resize.jpgDSC01202_resize.jpgDSC01203_resize.jpg

morgenrood śliczny pokoik!!! Kolor ścian podobny do mojego, a białe mebelki to mój faworyt. Choć bardzo podobają mi się te inspiracje z wcześniejszych postów, to jestem za neutralnymi ścianami. Kolorowe zabawki dzieci wprowadzają potem dużo barw:tak:

Yenefer - widzę, że pojawia się u Ciebie motyw drzewa. Ja ostatnio zastanawiam się czy ma to być takie jedno duże czy może taka gałązka. Nie wiem tylko jaki kolor wybrać tej jednej ściany, na której będzie widniał rysunek. Widziałam fajne szablony, ale troszkę drogie więc zastanawiałam się cz samemu nie namalować.

RMK1439SLM_ScrollTreeRS1.jpg

Ten obrazek, co jest na pierwszym zdjęciu strasznie mi się spodobał kiedyś - do białych mebelków z pewnością wyglądał by pięknie - z resztą widać z\na zdjęciach :)

94_cherryblossombirds_26x20.jpg

Ostatnia edycja:
Podabają mi sie te kolorowe pokoiki, narazie w moich marzeniach jest ich pokój, napewno bedzie kolorowy i dziecięcy, białe meble kojarzą mi się ze sterylnym chłodem i szpitalem, nie wolicie dla swoich dzieci coś ciepłego?

super pokoiki!
My drzewo juz mamy,reszta przed nami,a za to zabierzemy sie doiero jak dziewczyny skoncza rok ;-)

Podabają mi sie te kolorowe pokoiki, narazie w moich marzeniach jest ich pokój, napewno bedzie kolorowy i dziecięcy, białe meble kojarzą mi się ze sterylnym chłodem i szpitalem, nie wolicie dla swoich dzieci coś ciepłego?

mnie podobaja sie biale mebelki ale tylko z zywymi kolorami scian, tak jak wkleilam na zdjeciach. ale ciemne tez sa piekne. dla mojej pierwszej coreczki mielismy rozowo-zielone sciany i ciemne mebelki, i sa sliczne, a teraz chcemy sprobowac czegos nowego. wazne zeby bylo kolorowo bo to wazne dla rozoju dziecka ;)

oj wcale nie mam takich skojarzeń - biel kojarzy mi się z czystością i niewinnością, ślicznie współgra z każdym kolorem i jest neutralnym tłem dla ładnej kolorowej pościeli. Aczkolwiek lubi też wszelkie ciepłe odcienie drewna.

reklama
Mi biel kojarzy się z dziewczęcością. Do bieli pasuje wszystko i kolor i deseń... I niekoniecznie różowy dla dziewczynki :)
Ze szpitalną sterylnością kojarzy mi się bardziej taki specyficzny odcień zieleni , którą widać w przychodniach :) Każdy kolor jednak dobrze dobrany do innych powoduje że pomieszczenie jest ciepłe, przytulne i zachęcające do zabawy.

Do góry