reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniakowe pokoje - jakie mamy, chcemy, marzymy - wątek dekoracyjny :)

Dziewczyny doradźcie mi, moje bliźniaczki będą kończyć w sierpniu 2 lata, a my przeprowadzamy się do nowego mieszkanka i zastanawiam się nad kupnem nowych łóżek dla dziewczynek. Ponieważ te niemowlęce są przez nie, że tak ujmę "wykończone" rozlatują sie po prostu.Na łóżko piętrowe to za wcześnie , macie jakiś pomysł na łóżeczka dla 2 latek? co się u was sprawdza?

reklama
Dziewczyny doradźcie mi, moje bliźniaczki będą kończyć w sierpniu 2 lata, a my przeprowadzamy się do nowego mieszkanka i zastanawiam się nad kupnem nowych łóżek dla dziewczynek. Ponieważ te niemowlęce są przez nie, że tak ujmę "wykończone" rozlatują sie po prostu.Na łóżko piętrowe to za wcześnie , macie jakiś pomysł na łóżeczka dla 2 latek? co się u was sprawdza?
kochana ja nie mam jeszcze blizniaczek, ale mam za to dwulatke i wiem o czym mowisz ,ze lozko jest wykonczone :-D
ja moge ci doradzic tylko zebys dobrala lozeczka do ich wieku , tz takie , z kotrych same moga swobodnie schodzic i wchodzic, maja oslonki po boczkach, jestem pewna ze na allegro jest ich miliony . my zmienilismy naszej na takie jak miala 18 miesiecy i jestesmy zadowoleni ;)
59950_1570545537865_1062270100_1643609_6091146_n.jpg

moze przyda Ci sie ten link http://allegro.pl/lozka-i-kojce-lozka-pojedyncze-98750

Milena23UK ślicznie wygląda malutka w tym łóżeczku :) A nie spada z niego bo się trochę obawiam o moje wiercioszki, a jakiej wielkości jest to łóżeczko?

mala nie spadla ani razu z niego, ale na poczatku tez sie balam i podkladalam miekki kocyk w razie wypadku ;) ono ma dokladnie taka sama wielkosc jak te wieksze lozeczka niemowlece tj 140/70 dlatego materaz mamy ten sam co miala w lozeczku swoim.

dzięki za rade:) zdecyduje się na takie łóżeczka :) Madzia takie łózeczko to dobre rozwiązanie na mały pokoik , ale jestem wrecz pewna że dziewczyny łaziły by sobie po głowach:/

My planujemy kupić dziewczynkom w przyszłym roku - jak będą miały ok 2,5 roku (chyba że konieczność w postaci rozwalenia obecnych nas zmusi wcześniej :) ) - takie:

d71d258c84ba35a42d4227ff68ca996b.jpg

Dokupimy ewentualnie taką barierkę zabezpieczającą jak będzie koieczność.

reklama
Do góry