reklama
Witajcie podwójne mamusie
ja tez od 3 tygodni jestem podwojna 
A moi chlopcy mam wrazenie ze jakos czesto kichaja, zastanawiam sie czy nie sa przeziebieni jacys, ale goraczki nie maja, jedza , nie placza hmm sama juz nie wiem moze jestem przewrazliwiona...
A moi chlopcy mam wrazenie ze jakos czesto kichaja, zastanawiam sie czy nie sa przeziebieni jacys, ale goraczki nie maja, jedza , nie placza hmm sama juz nie wiem moze jestem przewrazliwiona...
WitajWitajcie podwójne mamusieja tez od 3 tygodni jestem podwojna
Male dzieci bardzo czesto psikaja i nie ma w tym nic złego

Do tego moga miec tez czesto czkawke:-)

nalalam im do noskow troche soli fizj i "wyssalam" im frida takie wielkie kozy z nosa ze nie wiem jak oni oddychali z tym w tych malych noskach, a na sucho , bez soli nic nie chcialo wyjscWitaj
Male dzieci bardzo czesto psikaja i nie ma w tym nic złego
Do tego moga miec tez czesto czkawke:-)![]()
A skad takie kozy mieli w noskachnalalam im do noskow troche soli fizj i "wyssalam" im frida takie wielkie kozy z nosa ze nie wiem jak oni oddychali z tym w tych malych noskach, a na sucho , bez soli nic nie chcialo wyjsc

jmoim psikalm do noska mucofluid i po pol godziny tez sciagalam gruszka

PrzepajacTo ja mam pytanie, ja karmie teraz juz chlopakow tylko butelka, moje pytanie brzmi: Przepajac ich czy nie przepajac i jesli tak to czym i jak czesto?

Moze byc woda przegotowana lub delikatna herbatka z kopru wloskiego

Moje pily roznie ,bo czasami po 20 ml a czasami nawet po 90ml
reklama
Hej dziewczyny ja jestem w 26 tyg blizniaczej ciazy spodziewam sie parki.Maluchy waza 910g i 1000g.Mam juz 3 letniego syna i boje sie jak to bedzie.Wczoraj wieczorem mialam dziwne skurcze promieniujace do plecow dzis ustaly nie wiem troche co robic mam juz zalozone kółko podtrzymujace szyjke macicy.Czy ktoras z was miala lub ma podobne problemy????