reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blizniaki :)

kurcze dziewczyny, ja to Wam zazdroszcze:tak: też bym chciała mieć bliźniaki, ale te podobno trafiają się co drugie pokolenie, a ja sama jestem z bliźniaków-mam brata bliźniaka (poza tym jeszcze siostre i drugiego brata) i powiem tylko jedno. Bliźniaki sa ekstra. Z opowiadań mamy wiem, że początki są ciężkie, ale to jak z większością dzieci:-D
Pozdrawiam Was serdecznie i buziaczki dla Waszych pociech;-)

reklama
cześć jestem mama bliżniaków z lutego2009.mam dwóch chłopców.czy to normalne ze oni jeszcze nie siedzą?kiedy wasze maluchy zaczely same siedziec?pozdrawiam

cześć jestem mama bliżniaków z lutego2009.mam dwóch chłopców.czy to normalne ze oni jeszcze nie siedzą?kiedy wasze maluchy zaczely same siedziec?pozdrawiam
Witaj
Moje zaczely wczesnie siedziec bo jedna jak miala 5,5 miesiaca a druga 2 tyg pozniej:tak::tak::tak:
jednak to wszystko jest sprawa indywidualna:-)Nie napisalas w ktorym tyg ciazy urodzili sie Twoi chlopcy,jacy byli duzi itd.Jesli byli wczesniaczkami to pewnie jeszcze maja czas
Pozdrawiam

Dziewczyny czy któraś z Was karmiła pół na pół, tzn i piersią i mieszanką? Zastanawia mnie wygląd kupki u moich córek. Różnią się kolorem (u jednej żółty u drugiej zielony) i konsystencją. Czy mogą być aż takie różnice, skoro obie jedzą dokładnie to samo? Oczywiście w najbliższym czasie zapytam pediatrę, ale ciekawa jestem waszych doświadczeń.

reklama
Ja karmilam pol na pol praktycznie od urodzenia:tak:U nas z kupkami tez było roznie i tych kupek było mało.
To chyba zalezy indywidualnie od dziecka :tak:
A wypijaja takie same porcje mleczka,czy jedna np wiecej od drugiej?
Moje pily zawsze tyle samo i przewaznie o tych samych godzinach:tak::tak::tak:Chyba ze byla ora na cyca to karmialm Je po kolei

Do góry