Ja in vitro mialam w Invimedzie. Za calosc dalismy ok 12tys (czyli procedura ICSI czyli ze wstrzyknieciem plemnika do komorki + lekarstwa0. Ja placilam jakos z gory i w cenie mialam juz wliczone niezbędne wizyty. My mieszkamy w Warszawie ale wiele ludzi dojezdza, z calej polski czasami. Im na pewno to wszystko drozej wychozi, do tego trzeba urlop zalatwiac w pracy, kombinować. To droga przez mękę.
u nas problem bylo bardzo slabe nasienie ale widać nie tak bardzo bo mamy 2 super facetow i jeszcze 3 zarodki zamrozone. Chce wrocic chociaz po jednego. Marzy mi sie dziewczynka
Malmer, na jakie szczepienia potrzebujecie skierowania od neurologa? Nam pediatra wszystko zalecal, informowal. Neurolog w ogole o szcepianiach nie mowil
u nas problem bylo bardzo slabe nasienie ale widać nie tak bardzo bo mamy 2 super facetow i jeszcze 3 zarodki zamrozone. Chce wrocic chociaz po jednego. Marzy mi sie dziewczynka
Malmer, na jakie szczepienia potrzebujecie skierowania od neurologa? Nam pediatra wszystko zalecal, informowal. Neurolog w ogole o szcepianiach nie mowil