No mam wagę moich, 8.11 i 8.52, na 9 miesiecy, jest ok.
Co do pieknosciowych tematów to, z mojego doświadczenia i wiedzy:
SANTINI - zależy o jakiej oponce mowisz. Nie da sie schudnąć z wybranej części ciała, niewiele z nas ma szczescie byc idealnie proporcjalna, raczej większość ma obszary które tyja pierwsze i chudną ostatnie
Jesli to tłuszcz to trzeba spalać. Na pewno wzmocnione miesnie poprawia wyglad, ale jesli to zflaczaly nadmiar skory, ze tak powiem to jedynym wyjściem jest plastyka brzucha... To kwestia genetyki i jakości skory czy sie zejdzie ładnie czy nie, czasem taki nadmiar zostaje nawet u bardzo szczupłych i wyćwiczonych kobiet.
Mozna próbować jakis zabiegów w salonie kosmetycznym, ale nie wiem jaka jest realna ich pomoc. Ja bym mimo wszystko ćwiczyła, masowala mocno, kremowala. Cos musi pomoc
Cepathil przepięknie nawilża i czyni skore gładka i miękka, ale nie ujędrnia.
JJKA - ja byłam u dermatolog, zeby mi pomogła do piękności wrocic
I cud! Dała mi na receptę taki płyn na trądzik nazywa sie to ATREDERM, duzo o tym w necie. Efektem ubocznym, czyli tym na ktory ja licze to złuszczanie skory. I działa super, u mnie dosc delikatnie, a efekt spektakularny. Koszt - kiladziesiat złotych chyba, jakos niewiele. Myśle, ze musiałabym wydać z 1-2 tys na zabiegi mikrodermabrazji i innych kwasów w salonie. Wazne by kuracje skończyć na 30 dni przed planowanym opalaniem. No i ja teraz ciagle chodzę z filtrem 50 na twarzy.
Wazne by zetrzeć ten naskórek, bo jesli nie zetrzesz to kasa wydana na rozne kremy to jak psu w d...
Przed wizyta i dermatolog kupiłam sobie w aptece Gemini cos o nazwie Gylcoloque, ma 12% stężenie kwasu wiec duze, pewnie tez fajnie ściera naskórek i chciałam tego używać, ale ze wybierałam sie do dermatolog tak czy inaczej to skończyło sie na tym leku na receptę.
LIONESKA - dla mnie głowę pytanie to co na to państwo młodzi? Nie każdy chce dzieci na weselu. Dla mnie to udręka takie wesele z dziecmi malutkimi, jesli by nie było wyjscia, a bardzo bym chciała isc to na troche, by nikogo nie umęczyć obecnością dzieci - ani siebie, ani dzieci, ani pare młoda, ani innych gości. No chyba, ze na wesele sa proszone takze dzieci wtedy to nuz wszystko w rękach Waszej cierpliwości
POLKA - mi sie synek sam odstawil jak miałam 13 miesiecy, ale odmawiałam miesiac wczesniej karmien/ przytulen w nocy. Dziewczyny musiały pożegnać piers w wieku 4 miesiecy.
ADB - wow, roczek...
My tez wykorzystaliśmy zmianę czasu i teraz dziewczyny chodza spac o 20-20.30 i wstają po 6. Wystarczy tych pobudek o 5, prasowe dwa miesiące to trwało. Dzis wstały 6.30, a druga o 7.45 cudnie