Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie, cała 5 straciłam. Może mąż zmieni zdanie [emoji848]U mnie to jest trochę skomplikowana sytuacja z tym staraniem się, bo ja chcę bardzo, za to mąż nie chce drugiego dziecka [emoji20] a jedno już mamy. A z tego co wnioskuję to ty masz dwójkę?
Jejku z całego serca Ci współczuję. Wiadomo dlaczego tak się dzieje? Miałaś robione jakieś badania?Niestety nie, cała 5 straciłam. Może mąż zmieni zdanie [emoji848]
Nie mam pojęcia. Badań w Pl nie robiłam nie było mnie stać. W DE to koszmar wszystko na skierowania. Pierwsza ciąże miałam biochemiczna druga w 6tc trzecia w 14tc (miał być syn Kacper) czwarta puste jajo plodowe w 9tc i piąta w kwietniu tego roku pęcherzyk ciążowy się wchlonal 31.03 miał 4mm 20.4 już nie było.Jejku z całego serca Ci współczuję. Wiadomo dlaczego tak się dzieje? Miałaś robione jakieś badania?
Mąż raczej zdania nie zmieni, bo nawet pierwszego nie chciał tylko został przymuszony, że tak powiem. Ostatnio z nim rozmawiałam na temat drugiego dziecka i dowiedziałam się, że przed ślubem mnie okłamał, że będzie chciał mieć dzieci a tak naprawdę nigdy ich nie chciał tylko powiedział, że chce żebym go nie zostawiła...
Piękny wynik. Od ostatniej miesiączki to będzie chyba 4Mam wynik 149.59 dzidzi jest 2 tydzień dobrze czytam [emoji854]???
Piękny wynik. Od ostatniej miesiączki to będzie chyba 4
Kiedy miałaś OM?
Miesiączkę miałam normalna w tamtym miesiącuPiękny wynik. Od ostatniej miesiączki to będzie chyba 4
Kiedy miałaś OM?
Aż nie wiem co Ci mam odpisać. Nie wyobrażam sobie co musisz czuć. Oj tak faceci, którzy mają problem z plemnikami uważają, że to ujmuje im męskości. A nie myśleliście o adopcji?Nie mam pojęcia. Badań w Pl nie robiłam nie było mnie stać. W DE to koszmar wszystko na skierowania. Pierwsza ciąże miałam biochemiczna druga w 6tc trzecia w 14tc (miał być syn Kacper) czwarta puste jajo plodowe w 9tc i piąta w kwietniu tego roku pęcherzyk ciążowy się wchlonal 31.03 miał 4mm 20.4 już nie było.
Edit: jestem pod opieką kliniki w DE i badania męża wyszły koszmarnie 0% prawidłowych plemnikow żylaka po wróżka nasiennego nie ma hormony wzorowe. Ja też hormony ok prócz hormonów męskich mam je podwyższone. Mąż ma powtórzyć badanie nasienia w połowie sierpnia ale nie wiem czy się na nie zdecyduje bo strasznie przeżywa że nie jest "mężczyzna" rozmawiam z nim tłumacze ze dla mnie zawsze będzie moim kochanym mężem i nie chce innego. Ale jego duma mnie po prostu rozwala. Mam czasami dość. Czasami mam ochotę wszystkie leki sumple wyrzucić w kat i nic nie łykać i kochać się dla samej przyjemności. Ponad 7 lat starań za nami.
To ostateczność. Boję się że nie pokocham dziecka nie "swojego".Aż nie wiem co Ci mam odpisać. Nie wyobrażam sobie co musisz czuć. Oj tak faceci, którzy mają problem z plemnikami uważają, że to ujmuje im męskości. A nie myśleliście o adopcji?
To jest straszne, że są pary, które bardzo pragną mieć dziecko i mają takie problemy z zajściem w ciążę, a tacy zwyrodnialcy, którzy później znęcają się nad tymi maluszkami zachodzą w ciążę od tak [emoji20]
Rozumiem ale kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Albo inaczej który masz dc i ile trwają twoje cykle?Miesiączkę miałam normalna w tamtym miesiącu
Trzymam kciuki żebyś w końcu mogła podzielić się z nami dobrą nowinąTo ostateczność. Boję się że nie pokocham dziecka nie "swojego".