Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i po co taki post? Skąd wiesz ze za niska? Pierwsza wartość nam mówi tylko że ciąża jest i czy wynik jest 10 czy 1500 ciąża moze być zdrowa. Nie trzeba straszyć dziewczyny od razu. Można się martwić wtedy kiedy przyrost jest za mały ale nawet przyrost nie daje nam gwarancji że ciąża rozwija się prawidłowo lub nie.Jeśli masz regularne cykle to beta jest dość niska. Zazwyczaj w dniu spodziewanej miesiączki wynosi ok 150-200.
Oczywiście mogłaś mieć po prostu przesuniętą owulacje (jeśli zdarzają Ci się nieregularne cykle to to prawdopodobne) - sprawdź przyrost bety po 48h
No i po co taki post? Skąd wiesz ze za niska? Pierwsza wartość nam mówi tylko że ciąża jest i czy wynik jest 10 czy 1500 ciąża moze być zdrowa. Nie trzeba straszyć dziewczyny od razu. Można się martwić wtedy kiedy przyrost jest za mały ale nawet przyrost nie daje nam gwarancji że ciąża rozwija się prawidłowo lub nie.
Moja w dniu spodziewanej wynosiła raptem 9 , ,a teraz już aktualnie jestem w 6tc i przyrosty bety ponad 100% , wiec pierwsza beta która była niska jak moja nie musi oznaczać „tragedii „Jeśli masz regularne cykle to beta jest dość niska. Zazwyczaj w dniu spodziewanej miesiączki wynosi ok 150-200.
Oczywiście mogłaś mieć po prostu przesuniętą owulacje (jeśli zdarzają Ci się nieregularne cykle to to prawdopodobne) - sprawdź przyrost bety po 48h
Moja w dniu spodziewanej wynosiła raptem 9 , ,a teraz już aktualnie jestem w 6tc i przyrosty bety ponad 100% , wiec pierwsza beta która była niska jak moja nie musi oznaczać „tragedii „
Zobacz załącznik 1153582kobietki, czy Wy coś tutaj widzicie ? Wynik po 6 minutach, ewentualnie obstawiacie reakcje chemiczna ? Oczywiście powtórzę test za 2 dni, jednak wiecie jak to jest z ciekawością i cierpliwością Zobacz załącznik 1153585
Ja niestety nic nie widzęZobacz załącznik 1153582kobietki, czy Wy coś tutaj widzicie ? Wynik po 6 minutach, ewentualnie obstawiacie reakcje chemiczna ? Oczywiście powtórzę test za 2 dni, jednak wiecie jak to jest z ciekawością i cierpliwością Zobacz załącznik 1153585