Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat dzień spodziewanej @Coś przebija. Który dc lub inaczej ile przed @?
A owulacja wiesz kiedy była?Akurat dzień spodziewanej @
PozytywneHej chciałbym się dowiedzieć czy test pozytywny te kreski takie są bardzo jasne .. okres mi się spuźnia już 8 dni ☺Zobacz załącznik 1153021
Zobacz załącznik 1153021
Tłusto! GratulujęMój 3 test przed chwilo zrobiłam![]()
W laboratorium w szpitalu, badz jak masz to w przychodni, a sa jeszcze prywatne gabinety laboratoryjne. Poszukaj w Google w swojej miejscowości i ruszajPytanie gdzie mogę zrobić betę wydzwaniam po tych przychodnia i mnie olewają .... Czy mogę w każdej przychodni
Kiedy wynik?Już właśnie zrobiłam i będzie widać ale mój mąż jest pewny bo ten 3 test co pokazałam Paniom jest bardziej wiarygodny na żywo![]()
A twój każdy post coś wnosi? Pamiętam cię jeszcze ze staraczek ale od kad jesteś w ciąży to wszystko wiedząca jesteś.Napisałam, że wynik w porównaniu do typowych jest niski a nie, że jest definitywnie za niski.
To raz.
Pierwszy wynik bety nie mówi nic - mówi w zasadzie tyle co test, że hormon jest, przy czym poziom możemy porównać do wieku ciążowego z OM - i taki wynik jak na kilka dni po dacie miesiączki jest niski.
Napisałam o potrzebie powtórzenia bety i o tym, że tak niska beta kilka dni po okresie jak najbardziej może się zdarzyć jeśli owulacja była później.
Odpowiedziałam jak najbardziej na temat.
Twój post za to, nie wnosi kompletnie nic![]()
Otóż to. Ale nie pamięta wół jak cielęciem był.Moja w dniu spodziewanej wynosiła raptem 9 , ,a teraz już aktualnie jestem w 6tc [emoji2957]i przyrosty bety ponad 100% , wiec pierwsza beta która była niska jak moja nie musi oznaczać „tragedii „