Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie daj znać jaki wynikJuż właśnie zrobiłam i będzie widać ale mój mąż jest pewny bo ten 3 test co pokazałam Paniom jest bardziej wiarygodny na żywo
Gratulacje[emoji3059][emoji3059]Mój 3 test przed chwilo zrobiłam [emoji16]
Ale dopisałaś że powinny być mocniejsze to jest nie prawda. Ciekawa jestem co byś napisała dziewczynie gdyby napisała że 2 tyg spóźnia jej się okres jest w ciąży a testy negatywne. Wcale nie musi być test pozytywny będąc w ciąży.No przecież napisałam, że najlepiej zrobić betę ale ty oczywiście jak zawsze musisz się do kogoś przyczepić.
No straszne rzeczy. Obrończyni testów ze słabo widoczną kreską się znalazła. Równie dobrze test mógł być wadliwy, a brak miesiączki spowodowany jakimś stanem chorobowym. Na szczęście kolejny test wyszedł z mocniejszą kreską także wszystko jest już jasne, a ty daj już spokójAle dopisałaś że powinny być mocniejsze to jest nie prawda. Ciekawa jestem co byś napisała dziewczynie gdyby napisała że 2 tyg spóźnia jej się okres jest w ciąży a testy negatywne. Wcale nie musi być test pozytywny będąc w ciąży.
Piszę to co myślę i uważam. Co mam na wszystko przytakiwać? Sorry ale źle trafiłaś.No straszne rzeczy. Obrończyni testów ze słabo widoczną kreską się znalazła. Równie dobrze test mógł być wadliwy, a brak miesiączki spowodowany jakimś stanem chorobowym. Na szczęście kolejny test wyszedł z mocniejszą kreską także wszystko jest już jasne, a ty daj już spokój
Młoda lubię Cię! Me widzę że ostatnio zrobiłaś się bardzo uszczypilwa, tez uważam że p9 8 dniach spóźnienia, kreska powinna być wyraźna, przy regularnych cyklachPiszę to co myślę i uważam. Co mam na wszystko przytakiwać? Sorry ale źle trafiłaś.
Ja też cię lubię [emoji4] wchodząc na to forum byłam miła uprzejma życzliwa ale ludzie byli dla mnie nie mili w końcu nauczyłam się też tak robić.Młoda lubię Cię! Me widzę że ostatnio zrobiłaś się bardzo uszczypilwa, tez uważam że p9 8 dniach spóźnienia, kreska powinna być wyraźna, przy regularnych cyklach
No właśnie widzę, bo wcześniej taka nie byłaśJa też cię lubię [emoji4] wchodząc na to forum byłam miła uprzejma życzliwa ale ludzie byli dla mnie nie myli w końcu nauczyłam się też tak robić.
Czyli lepiej od razu atakować niż spokojnie rozmawiać?Ja też cię lubię [emoji4] wchodząc na to forum byłam miła uprzejma życzliwa ale ludzie byli dla mnie nie mili w końcu nauczyłam się też tak robić.