reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
@Kamcia001 jak wynik?
Kamcia001
Zaangażowana w BB
Prawidłowy !!!! Rozmawiałam z lekarzem powiedzieli mi że jeśli sanco będzie ok to wszystko powinno być dobrze i decyzja o aminopuncja do mnie należy , zrobię dla pewności ale jestem w końcu spokojniejsza poza przeziernościa na usg wszystko wyszło super i teraz będą skupiać się na serduszku w drugich prenatalnych
kasiaa91
Bardzo się cieszę !Prawidłowy !!!! Rozmawiałam z lekarzem powiedzieli mi że jeśli sanco będzie ok to wszystko powinno być dobrze i decyzja o aminopuncja do mnie należy , zrobię dla pewności ale jestem w końcu spokojniejsza poza przeziernościa na usg wszystko wyszło super i teraz będą skupiać się na serduszku w drugich prenatalnych
outofthebox
@Kamcia001 Sledzę ten wątek i też czekałam, aż wrócisz z dobrymi wieściami <3 Jestem w podobnej sytuacji, tylko ja nie robiłam PAPPa - po prawidłowych wynikach NIFTY dowiedziałam się, że dziecko ma podwyższone NT, obraz USG poprawny, aczkolwiek poprzednie wizyty i mierzenie CRL wyglądało dziwnie - raz płod mieścił się w 95 centylu dla swojego wieku, a raz był zupełnie za mały (np 11 tydzień), to daje mi jakieś powody do zmartwień, ale w moim przypadku nikt nie proponował amnio i wydaje mi się, że nawet nie byłoby mi łatwo o nią walczyć... Na tę chwilę mam zamiar wywalczyć echo serca i porządniejsze badania, ale tutaj też muszę poczekać do 19-20 tygodnia. Z jednej strony ulga, z drugiej jednak wciąż pytania heh
Madzik1000
Gdzie mieszkasz?@Kamcia001 Sledzę ten wątek i też czekałam, aż wrócisz z dobrymi wieściami <3 Jestem w podobnej sytuacji, tylko ja nie robiłam PAPPa - po prawidłowych wynikach NIFTY dowiedziałam się, że dziecko ma podwyższone NT, obraz USG poprawny, aczkolwiek poprzednie wizyty i mierzenie CRL wyglądało dziwnie - raz płod mieścił się w 95 centylu dla swojego wieku, a raz był zupełnie za mały (np 11 tydzień), to daje mi jakieś powody do zmartwień, ale w moim przypadku nikt nie proponował amnio i wydaje mi się, że nawet nie byłoby mi łatwo o nią walczyć... Na tę chwilę mam zamiar wywalczyć echo serca i porządniejsze badania, ale tutaj też muszę poczekać do 19-20 tygodnia. Z jednej strony ulga, z drugiej jednak wciąż pytania heh
outofthebox
Nie mieszkam w PL i właśnie u mnie szukanie badan na swoją rękę jest bardziej skomplikowane:/Gdzie mieszkasz?
Madzik1000
Domyśliłam się a w jakim kraju mieszkasz?Nie mieszkam w PL i właśnie u mnie szukanie badan na swoją rękę jest bardziej skomplikowane:/
outofthebox
To w sumie nieistotne dla sytuacjiDomyśliłam się a w jakim kraju mieszkasz?
reklama
Madzik1000
W kilku krajach mieszkałam tak tylko z ciekawości pytałam na tym forum są ludzie nie tylko z plTo w sumie nieistotne dla sytuacji