G
guest-1665602193
Gość
być może.to wtedy nie masz owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
być może.to wtedy nie masz owulacji
być może.
to skoro możesz nie mieć owulacji to w ciążę nie zajdzieszbyć może.
Ja tylko wtrącę swoje 3 grosze, jeśli mogę jeśli nie miałaś monitoringu to najlepiej się na niego umówić i wtedy wszystko będzie jasne. Rozumiem, że masz objawy ale nawet objawy owulacji nie potwierdzają bo może Cię kłuć jajnik itd a do owulacji nie dojdzie nie nastawiaj się odrazu, że ktoś na Ciebie naskakuje. Każda doda coś od siebie i jakoś łatwiej będzie Ci połączyć wszystkie wątki... Ja tutaj też tak zaczynałam na
Plamienia, ból nie do zniesienia itp, wiele dziewczyn mam kilka dni przed dniem owulacjipodwyższona temp ale nie zawsze, plamienie, no i co najgorsze ból jajników czasem nie do zniesienia, niekiedy nie mogę nawet usiąść
Mi to wygląda na niedomogę lutealną. Miałam podobne cyrki, dopiero branie duphastonu uregulowało mi w miarę cykle.A plamienia mogą sugerować polipy w jamie macicy, niedomoge lutealna i wiele innych schorzeń
To żadne wyznaczniki owulacji. Nawet skok temperatury, mimo że daje duże prawdopodobieństwo, nie potwierdza w 100% owulacji.to znaczy ze czasem mam tylko ból jajników i plamienia bez temp.
Nikt jej tu nie obraża. Próbujemy jej pokazać, że jej cykle nie są ok i jak tego nie unormuje i nie przebada to może się o upragnione dziecko starać do usranej śmierci bez skutku.Ale jakby na to nie patrzeć dziewczyna spytała o to czy test jest pozytywny, a Wy na nią z grubej rury Klasyka na tym forum.
Właśnie o to chodzi że zadałam jedno konkretne pytanie czy coś widać czy nie, obiektywna opinia a ktoś napisał ze chce usłyszeć to co dla mnie jest wygodne, stanęło na owulacji i wymyślaniu chorób o tym jak mierze temp podczas owulacji, matko boska i problem ze sie spinamMi to wygląda na niedomogę lutealną. Miałam podobne cyrki, dopiero branie duphastonu uregulowało mi w miarę cykle.
Ale jakby na to nie patrzeć dziewczyna spytała o to czy test jest pozytywny, a Wy na nią z grubej rury Klasyka na tym forum.
Kup sobie test z LIDLA, ja go sobie chwalę, bo wykrywa ciążę przy jeszcze niższym poziomie HCG niż te standardowe. Inne miałam jeszcze negatywne jak ten wychwycił mi już ciążę. I co najlepsze, jego nie da się rozebrać, więc nikt Ci nic nie zarzuci
a jesteś lekarzem?Nikt jej tu nie obraża. Próbujemy jej pokazać, że jej cykle nie są ok i jak tego nie unormuje i nie przebada to może się o upragnione dziecko starać do usranej śmierci bez skutku.