G
guest-1665602193
Gość
z czym się zagalopowała?Chyba się odrobinkę zagalopowałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z czym się zagalopowała?Chyba się odrobinkę zagalopowałaś
stety, niestety nieregularne miesiączki to skutek wielu zaburzeń hormonalnych lub chorób - tak mówi medycyna i lekarze a ty tego nie zmieniszdobre rady? no ja nie wiem czy wymyślanie chorób to są dobre rady ale ok.
mam od tego rodzinę, przyjaciół i lekarzy. Z Twojej WIEDZY I DOŚWIADCZENIA wybacz nie skorzystam.Skoro tak to odbierasz, to ja nic na to nie poradzę. Jak nie umiesz skorzystać odpowiednio z cudzej wiedzy i doświadczeń Twoja sprawa.
idź pokaż im ten test i niech ocenia zatem.mam od tego rodzinę, przyjaciół i lekarzy. Z Twojej WIEDZY I DOŚWIADCZENIA wybacz nie skorzystam.
Wybaczam to nie ja się bezskutecznie staram o dzieckomam od tego rodzinę, przyjaciół i lekarzy. Z Twojej WIEDZY I DOŚWIADCZENIA wybacz nie skorzystam.
a pytas obcych bab na forum czy test ciążowy z jedną kreską jest pozytywny spytaj lekarza, rodziny i przyjaciółmam od tego rodzinę, przyjaciół i lekarzy. Z Twojej WIEDZY I DOŚWIADCZENIA wybacz nie skorzystam.
spytaj rodziny czy tam przyjaciół bo ja nie mam już siły Ci tłumaczyćz czym się zagalopowała?
pytałam to co tu jeszcze robisz?spytaj rodziny czy tam przyjaciół bo ja nie mam już siły Ci tłumaczyć
czekam na info co Ci mama powiedziałapytałam to co tu jeszcze robisz?
czekam na info co Ci mama powiedziała