czekamnaskarb
Fanka BB :)
Ja niestety nie widzę ale który to dzień? Może powtórz za kilka dni.Hej mam pytanie, czy to są pozytywne wyniku testu ciążowego
Bo już sama nie jestem pewna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nie widzę ale który to dzień? Może powtórz za kilka dni.Hej mam pytanie, czy to są pozytywne wyniku testu ciążowego
Bo już sama nie jestem pewna
Oj tak, już szykuję miotłę na objazd po sieciZbiór wiedźm w necie
Oj tak, już szykuję miotłę na objazd po sieci
Jeśli była widoczna to nie rozumiem w jakim celu rozwaliłaś ten test ?Bez rozbierania w rzeczywistości była widoczna
Spotkałam się tu już z taka jedna gwiazda co miała testy za funta i robiła 2 razy dziennie . Beta natomiast 40 funtów i na nią było jej szkoda pieniążkówKoleżanka na becie nie była
Potwierdzam. Też to czytałamSpotkałam się tu już z taka jedna gwiazda co miała testy za funta i robiła 2 razy dziennie . Beta natomiast 40 funtów i na nią było jej szkoda pieniążków
Spotkałam się tu już z taka jedna gwiazda co miała testy za funta i robiła 2 razy dziennie . Beta natomiast 40 funtów i na nią było jej szkoda pieniążków
Tak to już jest, że jak się nie ma argumentów to wtedy się innych obrażaZnam ta „gwiazdę”.
Tez się dowiedziałam, jaka to ja jestem inna. Oberwało się @frez.ja1987 za niewinność.
Nalezy współczuć komuś, kto musi aż tak oszczędzać.
Kochana lata praktykiWymiatasz
Niczym rasowa wiedźma.