reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Owulacji miałam 23czerwca,beta na 12lipiec to 30.29mUI/ml,dobrze czy źle ?
reklama
Nie sluchaj go ja jak bylam w ciąży z synem i poszlam na usg dwa dni po miesiaczce ktorej nie dostalam to lekarz powiedział ze mam plame i owulacja jest,ze ciazy ni ma, ale poszlam za dwa tygodnie znowu i okazalo sie ze serduszko już bije i jest dziecko.Pytam dlatego, że gdy odbierałem betę, Pani pielęgniarka zapytała mnie czy nic mnie nie boli czy ok wszystko, powiedziałam, że brzuch trochę, a Ona od razu na badanie do lekarza. No i robił mi usg i taki hmm sceptycznie nastawiony, że w macicy nic nie widać, że na jajniku jakas plamka, że to Mu się nie podoba, że jak mam cykl 26-28dni,a dziś 36-38dzien to może to nie ciąża. Że może tak tylko beta pokazuje. Że może to pozamaciczna. Tak mnie nastraszyl. Co o tym myśleć?
Jaka jest twoja beta?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Dodam, że czasem kuje mnie podbrzusze, plecy bolą trochę i czasem lekka zgaga.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Owulacji miałam 23czerwca,beta na 12lipiec to 30.29mUI/ml,dobrze czy źle ?Nie sluchaj go ja jak bylam w ciąży z synem i poszlam na usg dwa dni po miesiaczce ktorej nie dostalam to lekarz powiedział ze mam plame i owulacja jest,ze ciazy ni ma, ale poszlam za dwa tygodnie znowu i okazalo sie ze serduszko już bije i jest dziecko.
Jaka jest twoja beta?
Dobra, zrob wynik jutro jeszcze jesli bedzie podwojona znaczy ze ciąża zapewne sie rozwija. A ostatnia miesiaczke kiedy mialas? Skoro owulacje mialam od 23 to moglas zajść parę dni pozniej wiec to wczesna ciaza. Ja 24 czerwca mialam i 6 czerwca beta byla 31 a po dwoch dniach 177, a cialko zolte widac dopiero okolo 1500 bety dlatego zobacz jeszcze masz czasOwulacji miałam 23czerwca,beta na 12lipiec to 30.29mUI/ml,dobrze czy źle ?
Lu_cy
Fanka BB :)
Przede wszystkim nie ma sensu iść tak wcześnie do lekarza bo wtedy się nasluchasz pierdół. Powtórz betę w poniedziałek, policz sobie od miesiączki który to tydzień i idź do NORMALNEGO ginekologa w 7 tygodniu. A teraz się relaksuj i odpoczywajPytam dlatego, że gdy odbierałem betę, Pani pielęgniarka zapytała mnie czy nic mnie nie boli czy ok wszystko, powiedziałam, że brzuch trochę, a Ona od razu na badanie do lekarza. No i robił mi usg i taki hmm sceptycznie nastawiony, że w macicy nic nie widać, że na jajniku jakas plamka, że to Mu się nie podoba, że jak mam cykl 26-28dni,a dziś 36-38dzien to może to nie ciąża. Że może tak tylko beta pokazuje. Że może to pozamaciczna. Tak mnie nastraszyl. Co o tym myśleć?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Ale taka beta to normalna jest miałam 23. 06 owulacje?czy to za mało?Przy takiej becie w zyciu nic nie widac bedzie to dopiero początek
Normalna jest, ale musisz powtórzyć jutro wtedy jest pewniejsze,ze ciąża sie rozwija. A ostatnia miesiączke kiedy mialas?Ale taka beta to normalna jest miałam 23. 06 owulacje?czy to za mało?
reklama