reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Blada kreska na teście

Sylvie88

Zaciekawiona BB
Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.

Załączniki

• 20171214_173303.jpg
    20171214_173303.jpg
    666,8 KB · Wyświetleń: 3 147
reklama
reklama
Pytam dlatego, że gdy odbierałem betę, Pani pielęgniarka zapytała mnie czy nic mnie nie boli czy ok wszystko, powiedziałam, że brzuch trochę, a Ona od razu na badanie do lekarza. No i robił mi usg i taki hmm sceptycznie nastawiony, że w macicy nic nie widać, że na jajniku jakas plamka, że to Mu się nie podoba, że jak mam cykl 26-28dni,a dziś 36-38dzien to może to nie ciąża. Że może tak tylko beta pokazuje. Że może to pozamaciczna. Tak mnie nastraszyl. Co o tym myśleć?
Nie sluchaj go ja jak bylam w ciąży z synem i poszlam na usg dwa dni po miesiaczce ktorej nie dostalam to lekarz powiedział ze mam plame i owulacja jest,ze ciazy ni ma, ale poszlam za dwa tygodnie znowu i okazalo sie ze serduszko już bije i jest dziecko.
Jaka jest twoja beta?

Nie sluchaj go ja jak bylam w ciąży z synem i poszlam na usg dwa dni po miesiaczce ktorej nie dostalam to lekarz powiedział ze mam plame i owulacja jest,ze ciazy ni ma, ale poszlam za dwa tygodnie znowu i okazalo sie ze serduszko już bije i jest dziecko.
Jaka jest twoja beta?
Owulacji miałam 23czerwca,beta na 12lipiec to 30.29mUI/ml,dobrze czy źle ?

Owulacji miałam 23czerwca,beta na 12lipiec to 30.29mUI/ml,dobrze czy źle ?
Dobra, zrob wynik jutro jeszcze jesli bedzie podwojona znaczy ze ciąża zapewne sie rozwija. A ostatnia miesiaczke kiedy mialas? Skoro owulacje mialam od 23 to moglas zajść parę dni pozniej wiec to wczesna ciaza. Ja 24 czerwca mialam i 6 czerwca beta byla 31 a po dwoch dniach 177, a cialko zolte widac dopiero okolo 1500 bety dlatego zobacz jeszcze masz czas

Pytam dlatego, że gdy odbierałem betę, Pani pielęgniarka zapytała mnie czy nic mnie nie boli czy ok wszystko, powiedziałam, że brzuch trochę, a Ona od razu na badanie do lekarza. No i robił mi usg i taki hmm sceptycznie nastawiony, że w macicy nic nie widać, że na jajniku jakas plamka, że to Mu się nie podoba, że jak mam cykl 26-28dni,a dziś 36-38dzien to może to nie ciąża. Że może tak tylko beta pokazuje. Że może to pozamaciczna. Tak mnie nastraszyl. Co o tym myśleć?
Przede wszystkim nie ma sensu iść tak wcześnie do lekarza bo wtedy się nasluchasz pierdół. Powtórz betę w poniedziałek, policz sobie od miesiączki który to tydzień i idź do NORMALNEGO ginekologa w 7 tygodniu. A teraz się relaksuj i odpoczywaj

reklama
Do góry