reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Moje Drogie Panie, zrobiłam kolejny test, po dwóch dniach. Też myślicie, że trochę bardziej kreska jest widoczna? :-) Dziś idę na betę? Ile miej więcej czeka się na wynik? Trzymajcie kciuki.
Załączniki
reklama
Gratulacje
Jeśli faktycznie chcesz się kłuć, to idź na bete, ale ciąża jest. Za to przyrost sprawdza się po 48 lub 72h (odpowiednio min. 66 i 112%), nie po tygodniu itp.
Do lekarza umów się za to za dwa tygodnie najszybciej, jeśli nie masz żadnych plamień .
Jeśli faktycznie chcesz się kłuć, to idź na bete, ale ciąża jest. Za to przyrost sprawdza się po 48 lub 72h (odpowiednio min. 66 i 112%), nie po tygodniu itp.
Do lekarza umów się za to za dwa tygodnie najszybciej, jeśli nie masz żadnych plamień .
W ten sam dzien po poludniu powinnaś miec. Zdjęcia nie ma wiec nie widzimy kreski [emoji846] za dwa dni mozesz powtorzyc bete jesli chcesz czy wzrost jest prawidlowy. Powodzenia [emoji106]Moje Drogie Panie, zrobiłam kolejny test, po dwóch dniach. Też myślicie, że trochę bardziej kreska jest widoczna? :-) Dziś idę na betę? Ile miej więcej czeka się na wynik? Trzymajcie kciuki.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Dziękuję Dziewczyny, fotka dodana w następnym poście, bo w pierwszym coś się nie dodało.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Beta powinna być większa niż 5,tak?Gratulacje
Tak Ale przy takim teście bedzie pewnie już wyższaBeta powinna być większa niż 5,tak?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Dziękuję za wszystkie porady i odpowiedzi.
Zapraszamy do Marcowe 2019Dziękuję za wszystkie porady i odpowiedzi.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
A
Jak tam się dostać? Jestem nowa i nie ogarniam zbytnio portalu, szczególnie na tel.Zapraszamy do Marcowe 2019
reklama